...ja samalla linjalla mennään iltaan asti. Tuntuuko pahalta, soimaako omatunto...ei yhtään.

 Raahasin kulahtaneen mutta ah, niin mukavan nojatuolin (puukehikkoisen, en siis mitään laiskanlinnaa) partsille ja olen ottanut arskaa verkkaripöksyissä ja bikiniyläosassa, koska mein partsille ei nää kukaan :) On jo vähän rajoja, jei! Lueskelen samalla sisustuslehtiä ja laitan Post it- tarroja kaikkeen mielenkiintoseen...niitä on paljon. Kissat siirty elävänravinnonkurssille (=kärpäset) ja ite keitin just porkkanoita, nam. Vähän suolaa päälle vaan. Tiskata pitäs ja jotain muutakin vois siivota, mut ehtiihän sitä illemmallakin.

Aukasin koneen kun katsoin avoimia työpaikkoja ja lähetin taas yhden hakemuksen. Sitten luin blogeja ja etsin kivoja parvekekuvia for inspiration, ei oikein tuottanut tulosta.

Siirryn takasin partsille lojumaan, huomenna lupaan esitellä jotain käsityönpuolikastakin. Jos teillä on ylimäärästä virtaa mutta ei mitään tekemistä, niin menkää Hannan luokse inspiroitumaan . Näin teki myös allekirjoittanut ja miettii mistä saisi tyhjiä sardiinipurkkeja, jos ei tykkää sardiineista :D

Aurinkoista päivää !

       481323.jpg