Voi hyvää päivää tuon kynttilähomman kanssa ! :D Helppoa se oli, kun ois keksiny minne niitä ois valanu, maitopurkkeja mulla ei ollu kuin yksi. Pesin sitten metallisia ruostuneita kukkapurkkeja ja pilttipurkkeja. Kaksi tuntia niitä sulattelin ja nyt illansuussa vielä uudestaan sulatin lisää kun niihin tuli se monttu siihen keskelle ja niitä täyttelin. Joihinkin jäi monttu, kun just sitä sekotusta ei ollu enää, mutta eipä nuo niin priimaa ole muutenkaan, ei siinä pienet montut haittaa. Huomenna ne pitäs olla jäähtyneitä, saapi huomata millasia tuli.Voihan ne sulattaa uudestaan. Jos löytäs kirppikseltä halvalla kivoja kahvikuppia, niin niihin vois valaa teen ja kahvin värisiä kynttilöitä.

Nallu laitto blogiinsa ohjeet ihaniin otuksiin ja tulostin ne samantien  ja tänään ompelin. Tein huovasta, kun alko hieman heikottaa noin pienten otuksien ompelu koneella ja niiden pienten pienten pienten jäsenien kääntely ja täyttely. Tämmönen omituisten otusten kerho meillä siis alkoi kokoontuun

 475371.jpg

Pyllypuolelta

 475373.jpg

Kasvojen kirjailu oli tosi vaikeeta, varsinkin silmät. En osannut tuota ihmeempiä. Mekot tein vähän muokaten kun oli hieman rajallisesti tuota matskua, pyöristin kulmia ja jotain sellasta pientä. Hauska näitä oli näpertää! Ensi kerralla laitan silmät niistä askartelusilmistä. Kankaastakin voisin ommella, mutta mun pitäs suurentaa tuota ohjetta kaksinkertaseksi, olen niin nakkisorminen. Mutta kiitos Nallu kaavoista, lovely! :)

Susanna oli tikutellut Jocsulle kivan pupupipon ja mä tietysti haluan sellasen kanssa, mutta tässä talossa ei ole tarpeeksi lankaa yksiväriseen pipoon kokoa aikuinen. Paitsi viininpunaista, and I don't feel like viininpunanen at the moment, joten tää into pupupipoon purettiin nyt ensin vauvamittaseen. Pupu on kaksinkertasesta huovasta, ne kun sattu oleen tuossa levällään. Ompelin sen muutamalla pistolla päästä kiinni, korvat on irrallaan

 475377.jpg

Peukalottomat tumput

 475375.jpg

Kun hain alakerrasta noita kynttilänjääsköjä, etin samalla sen lammaslaukun mistä aiemmin jo mainitsin. Eli Wallace & Gromit sarjan lammas laukun muodossa, sain serkulta sen noin 8-9 vuotta sitten.

 475367.jpg

Hulvaton !

 475369.jpg

Sitä ei ole ulkoilutettu vielä koskaan mutta ehkä sekin päivä koittaa vielä, ei tiiä.

Nyt äkkiä suihkuun ennen kuin Big Love alkaa, moik.