No ei vaiskaan, täällä on savu hälvenny. Pihassa pyöri aamulla siivousfirman ihmisiä, pari pollaria ja pallaria.

Täytyy sanoa että paloon suhtautus ihan erilailla jos se ei olis tahallaan sytytetty. Törkeä teko tuollainen. Onneksi oli päivä kun palo syttyi eikä yö, tulos vois olla ihan toinen. Ei tullut varmaan tekijälle mieleen että ei juurikaan ole kotio menemistä tämmösen jälkeen. Naapurit ei varmaan ota avosylin vastaan. Mein rapussa naapuri, ei se tuuba vaan toisen puolen naapuri, sellanen iäkäs täti, on ravannu koko eilisen ja tän päivän hakemassa vinttikomerosta tavaraa asuntoonsa. Pelottaa vanhaa ihmistä :( Ja pelottaa kyllä tämmöstä vähän nuorempaakin, vaikka melko turvallisin mielin tässä kuitenkin saa olla enkä mitään kauhuskenaarioita kuvittele. Meinaan askarrella kuitenkin lemmikeistä jonkinlaisen kyltin ja pitää huolen että palohälyttimen patteri on täynnä. Sen enempää en oikeestaan osaa tehdä. Huolestuttava asia kyllä :(

Mieleen muistui Iltasanomissa viime syksynä ollut juttu, linkkaan sen tähän. Melkoinen sankarikoira <3

Olin pienessä kiitollisuudenvelassa työkaverilleni Tiialle ja neuloin hälle sukat

1244730678_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Melko hämärä tämä kuva...

1244730738_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ja niin on näköjään tämäkin mutta kyllä niistä nyt näkee. Neuloin vähän palmikkoa ja pitsiä tuohon päälle. Ihan kivat tuli, lyhytvartiset kylläkin. Ne on kokoa 38 joten ne on mulle liian lyhyet, laitoin kuitenkin kuvaa varten jalkaan.

Sen verran lujaa rutisti että taisi tykätä. Eikä näissä nyt loppujen lopuksia kauaa mennyt, eilisen elokuvan aikana melkeen neuloin.

Lauantaina on KIP -päivä mutta en ole osallistumassa julkineulontaan, kaunista ilmaahan ne lupasivat kyllä. Kämpillä tulee varmaan neulottua, kun vaan saisi päätettyä että viimeisteliskö sitä valkosen liehukkeen vai harmaan jolla on langanliianaikaisinloppumis -syndrooma päällä.

Oikeesti mä tahtosin kyllä neuloa jotain pinkkiä.