Jos olisin kouluruoka, olisin

Ideakeittiön kouluruokatesti: olen Kaalilaatikko ja lasi vettä

Kaalilaatikko ja
lasi vettä

Olen hyvää pataa kaikkien kanssa.

Tee sinäkin
Ideakeittiön kouluruokatesti

Olet luotettava ja kallisarvoinen ystävä, hyvää pataa kaikkien kanssa. Suhteesi vanhempiisikin on todennäköisesti parempi kuin kellään ystävälläsi.

Fiksuimmat ovat jo huomanneet, että olet vaatimaton, mutta näppärä sekä käsistäsi että päästäsi. Siksi ihmiset tuuppaavat pyytämään sinua talkooavuksi ja soittavat sinulle, jos vastausta tai ohjetta ei löydy Googlesta tai Wikipediasta.

Viihdyt kauniissa kodissasi, ja hyvää elämää on ilta tv:n ääressä. Jos irrottelet, juot lasin viiniä. Taustamusiikiksi sopii kotimainen pop tai popahtava iskelmä.

Nää testit menee koko ajan hullummiksi ja hullummiksi :) Toki mä teen kaikki mikkä vastaan tulee, tääkin tuli kesken blogikierroksen ja piti tulla se tänne laittamaan. On tuossa totta ehkä toinen puoli. Mutta jätetään ne viinit ainakin toistaiseksi :)

Karusellilanka on loppu, ostan huomenna lisää. Huivi on nyt ehkä 2/3 siitä mitä toivosin, joten jatkan sitä vielä. Olen miettiny jotain helppoja sukkamalleja kirjoneuleena, ei tullu netissä vastaan joten pitää selailla lehtiä ja kirjoja. Tosin mun pitää tehdä ne palmikkosukat ensin ja polvisukat kanssa, joten ei ole kiire. Ullasta katselin huiveja Kid Mohairin päänmenoksi ja kokeilen jos riittäisi tuohon Minttumaariin, se ehkä eniten houkutteli. Tosin Lehmushuivikin olisi aivan ihana... Onneksi ei tarvi päättää ihan vielä.

Sain siivottua melkeen kokonaan, mutta sitten alko Lost ja siivous loppu siihen. Vaatekasoja on pitkin ja poikin, pitää raivata ne huomenna kaappiin. Pyykkiä pesin kolme koneellista, enempää ei mahdu kerralla kuivuun. Huomenna touhuan vielä ennen töihinmenoa, menen vasta kymmeneen niin ehdin.

Jeps, nyt jatkan blogikierrosta ja sit nukkuun, öitä.