Oon tämän viikon sellaisessa paikassa töissä missä huudetaan noin. Valitettavasti sen pihvin eteen täytyy käyttää muutakin kuin mikroa. Mulla oli eka koko viikko iltavuoroa, mutta sitten muutettiin tämä päivä aamuvuoroksi. Siel on ihan ok, vähän tylsää...Mutta ihmiset kivoja, se on tärkeintä.

Muuten on olo ihan arsesta, väsymys ja lenssu ja kurkku kipee ja ei voi niellä ja ei voi nukkua kuin suu auki kun nenän kautta ei kulje mikään. Onko meillä Buranaa? Ei. Onko meillä teetä? On. Ja villasukat. Kahdet. Päällekkäin. Vanhat fleecehousut. T-paita, pitkähihanen ja villatakki. Ja toinenkin villatakki. Sisällä 22 lämmintä. Olenko vähän kipee? Olen. Meenkö töihin? Meen.

Postissa odottaa jokin lähetys ja haen sen huomenna. Toivottavasti ei mikään peruuttamatta unohdettu...

Hamsterointi loppuu kohta. Se turkoosinvihreenpetrooli villatakki...Neuloin sen hihoja vaille valmiiksi. Purin sen kun en millään saanu inspistä niihin hihoihin. Aloin neuloon sitä uudestaan, ylhäältä alas. Nyt on kainaloissa ja toinen hiha valmis. Saa huomata valmistuuko helmikuussa. No ei sen väliä, mutta toivottavasti. Ihan mukava sitä on neuloa isoilla puikoilla, ja ihan sileetä. Tulee nopiaa valmista. Bloggaan siitä valmiina, toivottavasti perjantaina, ehkä vasta sunnuntaina.

Luin Hannalta ja pikkuveikalta saadun kirjan, oli hyvä, mutta samalla hyvin hyvin erikoinen. Siinä löytyy paikka minne kaikki kadonneet asiat ja ihmiset menee. Mielettömän hyvin kirjotettu.

Nyt meen keittään kolmannen litran teetä ja niistän, sitten telkkaa ja neulomista.

Hyvää syntymäpäivää Äiti !

      1329599.jpg