Päivän paras juttu, kolla här ! Serkkuni Ninan aloittama blogi, yllätys mullekin, vaikka puhetta on ollut jo aikaa sitten...Mutta siinä se nyt on.

Olen tehnyt näitä keskenolleita, en ole aloittanut kuin yhden uuden jutun mutta siitä en voi edes kuiskata vielä, koska se on yllätys.Hys :) Eli ponchopaitaa ja peittoa olen neulonut, käväsin eilen töissäkin pitsaa vääntämässä, niin en niin kummosia ole ehtinyt. Pirkan pusakka ois kiinnostava, hmm...Mutta en aloita ennen kuin vanhat on tehty käsistä pois. On ihan sellanen neulontafiilis, eli varmaan saan aika paljon aikaseksi nyt tällä viikolla. Kuvia lauantaina sitten.

Olin viikonloppuna ylisosiaalisesti poissa kotoa paljon, joten se siitä ellunkanana olemisesta. Huomenna paluu arkeen kymmentuntisen päivän merkeissä. Onneksi jo nyt tiedän et päivä on silti ihan mukava varmaan, kiitos vaan pomojen koulutuspäivien pitäjille, pitäkää niitä useemmin :) Mulla ei ole mitään moraalia, hyi ;)

Selasin aamulla Marie Claire Idees-lehtiä, etin joulukortti-ideoita. Ei mitään speciaalia. Lainatuissa askartelulehdissä oli ihan kivoja juttuja, kun ehtis vaan askarteleen niitä. Pitää piirrellä kaavoja talteen jos tulee tiukka paikka palauttamisen suhteen.

En tiiä mikä mättää mulla ton pingottamisen suhteen. Pingotin sillon Fifi triplan ja annoin olla ihan kuivaksi asti pinkeenä niin kuin tietysti pitääkin. No silti nyt kun käytin sitä eilen, niin illalla huomasin että kolmion sivut rullaantuu niin kuin ne ei olis pinkeenä koskaan ollukaan. Mitäs nyt, pitää pingottaa uudestaan varmaan. Auttasko jos pingottas sen oikee puoli alaspäin, en tiiä...

En kattonu oikein telkkaa, Mona Lisa Smilen loppua kattelin kun tulin töistä. Olin nähny sen aikasemmin niin ei silleen kauheesti kiinnostanu, ihan kivoja vaatteita niillä. Haluisin jonkin nätin keepin, mulla ei ole kuin se punanen Modasta neulottu. Älkää kysykö monta kertaa olen käyttänyt :)

Neulontalistalla joku jutteli Ullan K-18 speciaalista, mikä hauska idea :) Knittyhän tällä aiheella irrotteli pari vuotta sitten melko onnistuneesti... Ja täältä  löytyy hörsöjen hörsöt kans , vautsi  vau :) Siitä vaan pikkujoulupakettiin neulomaan....

Jeps, ei mitään speciaalia ja uutta tai ihmeellistä, en ole mitään shoppaillukaan sitten kuin viimeksi. Hemmetin kiinapaita olikin tiukka harteista ja rinnasta, saa nähdä sopiiko kummalle siskollekaan. Lohdullista kyllä vatsan kohdalta oli väljä :)

Tekis mieli ommella vähän, en tiiä ehdinkö tänään, loppuviikosta nyt ainakin. En mitään vaikeeta, sellasta pientä juttua vaan.

Jeps, poistun kauppaan ja postiin, kära kusin odottelee postia Ruattinmaalla, ciao. Tai siis hej ! :)

                       agatha.jpg