jos joku on kaivannut minua ja käynyt suotta täällä blogissani ja mitään uutta ei ole tarjoiltu :) Muutkin kuin syrra :) Olen ollut töissä ja väsynyt, en ole jaksanut koneelle raahautua.

Mutta tänään alkoi kesäloma, joten ei paljon väsytä ! Muutenkin aika helmialoitus ollut tällä päivällä. On ollut niin kuuma, että " julkisivuremonttimiehet " on ilman paitaa :) On sit oltu ikkunas...kohta muistutan bokseria ! Kuola ei vielä valu mutta nenä on litassa ...:) No ei vaiskaan...Mutta kuuma on. Ei saa kyllä valittaa näin harvinaisesta herkusta.

Jeps, ei ole paljon ehtinyt neuloa. Memmun prinsessalaukkua olen alotellut vaaleenpunasesta Nallesta, puolvälissä mennään jo.Muuten en ole sit neulonut mitään. Mutta varmasti neulon nyt enemmän kun loma alkoi, on aikaa ja huvittaakin.

Setä lähti takas Ruotsiin, joten Ninalle lähetetyt pienet viemiset voi esitellä, koska Ninakin on ne jo nähnyt.

Elikkä kuvissa ne hilpeät kananmunapipot ja virkattu keiju, joka tosin jäi ilman siipiä kun en saanut virkattua sopivia. Oisin halunnu sellaset lehden-muotoiset.

                    105024.jpg

                    105035.jpg

                                            105039.jpg

Sellaset. Ja samaan syssyyn ne helmiväkerrykset, eli pakkaus Tiimarista...

                    105012.jpg

ja lopputulos on tämmönen...

                  105025.jpg

                 105026.jpg

Jäin hiemen koukkuun tuohon. Pitäs hankkia sitä metallilankaa, saakohan sitä Orivedeltä mistään? Koruja en kyllä enää tee, vaan...no, jääköön salaisuudeksi vielä. Jotain pikkasen suurempaa kuitenkin.

Lisää kuvia, en varmaan ole vielä esitellyt niitä lankaostoksia, vaikka ei niissä mitään erikoista ollutkaan...anyway, härifrån tvättas :)

                105008.jpg

Muliinilangat meni leppistyöhön ja Avantit siihen pinkkiin toppiin, vielkin ne reunat virkkaamatta. Brillaa ei ole käytetty vielä kuin keijuun. Tosi kivaa lankaa käsitellä tuo Brilla, pitäskö hakee sitä lisää...???

                105013.jpg

Vielä lisää Brillaa siis ostin, en tiiä tosiaan vielä mitä siitä taikois. Novitasta Annin mekko...taisin jo aikasemmin sepustaa mitä näistä tulee. Sudanin kohtalo ei ole vieläkään selvillä.Ihanaa veepunaista se kuitenkin on.

               105015.jpg

Kangaskaupassa kävin sillon kans, Annin mekkokangas näyttää tältä. Kuva on niiiiiin laadukas että pyörryttää, yrittäkää kuitenkin pysyä tuoleillanne...:)

              105064.jpg

Aamuaurinko-kuva viime lauantailta, siinä on Anni ja polle ja pupu. Laitoin tänne sen kun se on jotenkin kiva minusta, vaikka ei se mitenkään erityisen "valokuvauksellisesti" tai teknisesti hyvä olekaan. Mutta  tunnelma! Ja huomatkaan, Annin vasemmalla puolella on imuri odottamassa mutta ensin keskitytään olennaiseen, eli leikkimiseen. Keneen lienee tullut, mua odottaa kotona ikkunan pesu mutta sängyllä huiliva prinsessakassi kiinnostaa enemmän...hmmmm :)

En saa englantia aikaseksi millään, pahoillani edelleen siitä mutta pieni treeni tekee Nina ihan terää sinulle :)

Joko sorruitte uuteen Kotilieteen, melko ihania käsitöitä siinä. En voinu vastustaa...

Jos jotain kiinnostaa, miten kävi SWE-paidan kanssa baarissa, niin ensimmäinen kommentti oli " Mikä @£$€{ :n  paita toi on !?! ".   " Pratar du till mig ? " :) Mutta hupaisaa oli se, että meitä istu samas pöydäs niin Suomi-, Ruotsi- kuin Venäjäpaitainen. Englantipaitainen ei suostunut hengaan meidän kans :)

Moi!