Ooh...Eilinen päivä oli kamala! Vieroitusoireita netistä. Kävin Hannalla ja pikkuveljellä naputtelemassa eilisen postauksen ja sitten Nasukirjassa. Sitten tulin kotio ja tuijotin tätä konetta, kävelin ympäri kämppää, purin kynsiäni, aukasin telkan, suljin telkan, tuijotin konetta, häiritsin viattomia ihmisiä tekstiviesteillä, katsoin Love Actuallyä  ( vain muistaakseni että You Tubesta vois kattoo Colinia märässä paidassa :( ), kävin kaupassa, suihkussa, tuijotin taas...Sitten kun aloin nyppiin matosta roskia... ajattelin että ei hyvän tähen ihminen voi toimia näin ja menin sänkyyn lukeen Hannalta lainaamaani kirjaa, Cecelia Ahern, Yllätysvieras. Kello oli silloin yhdeksän. Nukahdin siinä jonnin ajan kuluttua ja viideltä heräsin ja taas tuijotin konetta. Ihan hirveetä. Yhdeksältä soitin Wlannille ja meillä oli koko talo pimeenä, ja sanoi että kyllä se tänään, viimestään huomenna korjataan. Ja niin vaan toimii taas. Moon niin ilonen.

Eli meillä ei siis ole Elisa. Ei jestas sentään, ei sen rumban jälkeen mikä sen kanssa on ollu. Mä jo laskin päässäni uuden koneen kuukausieriä mutta onneksi se olikin verkossa se vika. Pikkuveli sano eilen kyllä jo samaa. Mutta nyt siis toimii taas.

Moon tavannu tänään neulebloggaajan, Liisan. Oli jännittävää tavallaan vaikka olen kyllä mielestäni melko rohkea enkä silleen arka tapaan uusia ihmisiä ( hei minäkö, kun muutin Tampereelle ramppasin sokkotreffeillä harvase päivä LOL ). Mietin että pitäskö ottaa jotain neulottua tunnistamista varten ;) niinku neilikan tilalle, mutta tunnistettiin kyllä ilmankin. Sellanenkin jännittää että jos ei olekaan mitään puhumista ( tähän väliin palataan sokkotreffeihin ja siihen kuinka olen sujuvasti puhunut kalastuksesta Coffee Housessa puoltoista tuntia, kiitos veljen siitäkin olen jotenkin hajulla :) ) mutta oli meillä puhumista niin että ois saanu joku olla jakamassa puheenvuoroja :D ja silleen tavallaan tuntu että oiskin ollu joku ihan tuttu tyyppi siinä. Käytiin Koskarin lankakaupassa ja sitten tultiin meille. Kissat suostu esittäytyyn paitsi Rasmus. Roope ja Reetta esitti hiukan ohjelmaa ja Nekku söi salaatinlehtee. Oli oikein mukavaa ja hauskaa. Ja meni niin äkkiä se aika. 

Reettalle otti tää vierailu voimille :) Rasmuskin hiipi piilostaan kun Liisa lähti ja nököttää tuolla keittokomeron ovella

 1509368.jpg
Mää virkkasin Liisalle pakettiin tuollasen jänön jolla on koiran naama :)

 1509369.jpg

Jos mää huomenna saan pari hihaa kiinni niin näytän sen maailman epäkäytännöllisimmän neuleen mitä itelleni kuvitella saatan sit täällä kans. Mutta nyt muutama kissakuva, sorry :)

 1509371.jpg

Rasmus lauantai-iltana. Hää on niin nätti ja pullero <3

 1509377.jpg

Koko lauma perjantaina iltanokosilla kun mamma skypetti.

 1509376.jpg

Kun silmäni mä auki saan ja sinut siinä nään mä ihan lähelläin
Niin lämpimänä vasten oot sä minun kylkeäin
Siihen mä jään, sä tuot niin hiljaa tassus kädellein
Sanot ...

...jos et sää hilaa noita luitas tuonne keittiöön ja mikrota mulle seitiä heti niin saat käpälästä !

X)

Huomenna ei-kissa -tarinaa ja kommentoin noita kommentteja, moi !