No niin, arvatkee. Vanutin tumppuja eilen yöllä tähän pisteeseen asti

 272048.jpg

En jaksanut enempää. Heitin ne sit pesukoneeseen tänään, missä ne on edelleen. Katotaan nyt millaset tulee.

Erikoista, töissä puhelin soi ja katoin et joku kännynumero soittaa. Oli sitten toinen niistä miehistä, jotka viimeksi kävi kattomas tätä kämppää. Mietin et jaahas, nyt on sit kämppä lähtenyt alta, mutta noup. Sanoin sillo niille kun juteltiin et kämppä on hiukan pieni ja tahtosin isomman, ja tää mies oli muistanut sen ja tarjos mulle nyt ihan tästä läheltä ostamaansa kämppää vuokralle, koska vaikutin "kunnolliselta vuokralaiselta" ( tietäsitpä vaan ! :D Kyllä mä oikeestioikeesti olen ihan kunnollinen...). Se on ihan vähän isompi kuin tää, mutta parempi pohjaltaan, parvekekin on ja juuri remontoitu. On se hiukan kalliimpi mutta ihan muutamia kymppejä vaan. Meen huomenna kattoon sitä. Uskomatonta, kämppiä oikein tarjotaan joskus. Yleensä niiden perään saa huudella ja kiljua mielin määrin. Hauskaa on vielä se, että Anu ja Minna asuu samassa talossa. Saan sen siis jos haluan, ihan jännä. Ei mua tässä asunnossa pitele muu kuin hauskat naapurien kissat, mutta onhan tähän lyhyt matka, linnuntietä 200 metriä, tulla moikkaan niitä. Jännää!!!

Minnan kuvauskohteista sen verran et eteisjuttu onnistuu, samoin jääkaappi, mutta koska tää on yksiö, niin mulla ei ole oikein makuuhuonetta...:) Mutta tässä kämpässä on yksi ikkuna, ja otan siitä verhoineen kuvan. Hassua, mutta mietin itekin eilen tota jääkaapin ovee, siinä on kivoja magneetteja.

Kiitos tumppuvärikommenteista , miustakin se hahtuva oli tosi kivanväristä. Ja tumput vaan parani huovuttuaan.Katotaan nyt sit kohta se lopullinen tulos...

Uusi kippola aukee tänään ja huomenna avajaisissa on Turo's Hevi Gee. Meen tänään moikkaa sinne Miraakkelia ja huomenna vähän bilettään. Pitää ottaa lunkisti kun lauantaina pitää olla töis seiskalta aamulla.Pääsen jo yhdeltä pois. Sitten meen kaveria auttaan maalaamisessa ja katotaan joku uusi dvd sit illemmalla, sunnuntaina taas töihin puol seiskaan ja kolmeen asti siel kupsuttelua. Ja siinä onkin sitten viikonloppu paketissa jälleen kerran.

Huomenna on siis vapaapäivä ja meinaan

1.palauttaa kirjastoon parit kirjat

2.käydä ruokakaupassa

3.maksaa laskuja :(

4.neuloa (uusia tumppuja)

5.virkata (pääkallopaitaa)

6.käydä kattomassa sen kämpän

7.mahdollisesti tehdä tuttavuutta kuvankäsittelyohjelman ja tulostimen kanssa (joulukortit)

8.kikkailla jotain synttärijutskaa piakkoin juhlivalla neitoselle

9.soittaa äiskälle kämpästä

10.vastata puhelimeen siskon udellessa kämpästä (todennäkösyys tähän 99% :D)

11.lukea ja kommentoida blogeja (meinaan tehdä jälkimmäisestäkin tavan)

12. kirjottaa tätä blogia

Niettä huomenna uusin kujein...

Moikka vaan!

                                 272139.jpg