Blogilista päivittää mun blogia ihan miten sattuu, jo nyt on kumma...

Tämä päivä ei alkanut oikein hyvin...Heräsin kyllä ajoissa ja en myöhästynyt bussista, mutta töissä sitten tapahtui senkin edestä. Yksi  vesiletku irtos seinästä juuri silloin kun olin 15 sentin päässä siitä. Kastuin ihan läpimäräksi vyötäröstä ylöspäin, onneksi vesi ei ollut kuumaa. Jätteitä viedessä biopussi hajosi säpäleiksi ja sain siinä samalla päälleni kaikenlaista kahvinporoista porkkanaraasteeseen. Kyllä ketutti. Kotimatkalla bussi hajosi ja jouduttiin odotteleen toista bussia. Ehti tuleen kylmä.

Kotona odotti kuitenkin kivaa postia. Muoriskalle lähettämästäni Vogue Knittingistä sain maksuna veikeää kissakangasta ( ja ehdotuksen ommella laukku siitä)

 969761.jpg

Addin pyöröt, kissaheijastimen joka on tarra, perhostarroja, postimerkkejä, nytyn Angorinan lankaa kissanleluksi ( mm.  Marjutin kissat eivät voi vastustaa )

 969766.jpg

ja kyllä, mulla oli koekaniinina Nekku ja.... <3 Ehkä siitä saisi neulottua pienen hiiren?

 969758.jpg

Suklaasokeria (en ole edes kuullut tämmösestä), rommikaakaocappuccinoa, teetä ( Lady :D) ja suklaakahvia.

 969768.jpg

Kiitos Muoriskalle kivasta paketista, tykkäsin kovasti!

Lisää postia niin joulu tulee näköjään tänäkin vuonna

 969771.jpg

Kotona olen jo ehtinyt tekeen perunoista muusia ja paistamaan kalaa ja tekemään kermaviilikastiketta. Jotenkin teki sellasta mieli, olen varmaan syönyt kaikkea roskaa viimeaikoina ihan liikaa.

Kommenteista niin Tarjuska, nyt näkyy virustorjunta oikein, sie tiesit, mie hermostuin :) Ja Kolmasnainen, kävin lukemassa sen lamppujutun ja kyllä muakin nauratti, varsinkin kohta "15 osallistuu mystery bulb screw-alongiin saadakseen kokeilla uutta lampunvaihto-ohjetta" :) Ihan loistava juttu ! Muuten Ullasta niin palmikkotakit oli järisyttävän upeat, mutta toteutukseen pääsee suuremmalla todennäköisyydellä bolero, Kide-huivi , Revontuli-huivi ja salaa haaveilen myös Daina -lapasista . Mutta tosi hienoja neuleita, sukatkin niin nättejä.

Posti toi myös kaverilta kortin että olisi tulossa kylään ja viihteelle Tampereelle mutta lähetin heti tekstarin että tervetuloa muuten mutta viihteelle musta ei tällä hetkellä ole...Pelkkä ajatuskin tekee huonoa, tahtosin vaan mennä sänkyyn ja vetää peiton pään yli ja jäädä sinne. Vaikka näin olenkin tolkuissani ja käyn töissä  yms. pärjään ok, niin kyllä kun oven vetää selän takana kiinni kotio tullessa ja jää itekseen ajatustensa kanssa niin itku tulee ennemmin tai myöhemmin joka päivä ja monta kertaa. Nyt siihen riitti  Joulu Anttilan näkeminen, ensimmäinen joulu ilman iskää :(  Neljä viikkoa tulee huomenna kuluneeksi. Kai sitä on vaan oltava armelias itelleen ja annettava ajan tehdä tehtävänsä. Nyt ymmärrän niitä jotka juo suruunsa, kyllä tämä niin rankkaa on, että en ihmettele että joku turruttaa itsensä päivästä toiseen. Varsinkin jos tämmöisen asian kanssa on aivan yksin. Itse en ole pulloon tarttumassa, se tästä vielä puuttuisi, vaan lainasin kirjastosta kirjoja joissa käsitellään tämmösiä asioita, jos niistä jotain itelleen saisi. Mutta sitä aikaa, aikaa ja aikaa niissä tolkutetaan, kai se sitten niin on *huokaisee*...

Nyt pitäis taas hiukan siivota ja sitten jatkaa Lostia ja pitää jostain päästä korkkailla tuota Muoriskan pakettiakin ... ja neuloa nuttu nappeja vaille valmiiksi. Setin muita asusteita varten joudun ehkä tilaamaan tuota vihreetä lisää, sitä on jäljellä enää pieni nöttö. Samalla tulisi niitä Jussejakin peittopaloja varten.

Nähdään taas.