Viikonloppu kotopuolessa...Vietin varmaan 50 % ajasta keittiön pöydänvieressä joko syömässä ( mm. äiskän leipomaa porkkanapiirakkaa, nam ) tai neulomassa. Neuloin jotain tämmöistä, siis tässä on kaksi eri kudinta

    1004311.jpg

Puolet ajasta sitten varmaan nukuin. Äiskä neuloin Fritidsgarnista parin punasia tumppuja ja sitten aloitti valkosia. Mä noiden karvakasojen lisäksi neuloin vähän hahtuvaa...kun tuli vähän sutta.

Minjalla oli mummun tekemä retromallipipo, jossa virkatut reunat ekstrana. Tässä on vähän sellaista pääsiäisfiilistä :)

    1004292.jpg

Sain sellasia tyynytarroja korttiaskarteluja varten ja Novitan asustelipareen jostain 80-luvulta. Itte ostin Kauneimmat Käsityöt jouluspeciaalin, mua lämmitti siinä

 1004355.jpg

joulupukkiristipisto, pitsiliina, tähtiliina, sukat ja rennekkeet, vauvan mekko, bolero ja patalaput. Eniten kutittaa tuo ristipisto kun en ole aikoihin sellasta tehnyt.

Sekin lämmitti että Joonaksella oli mun neulomat pipot kulutettu aivan hirveeseen kuntoon, kun ne on aina päässä ja lanka oli Seiska Veikkaa...Pitää neuloa muutama uusi ehdottomasti, laskin noista vanhoista silmukat jo varastoon.

Anni taas sai palan kurkkuun. Olivat menossa Joonaksen kanssa pomppimaan trampoliinille ja äitensä sano että kunnolla sitten ettei oo niskat nurin ja henki pois. Anni siihen että  "Anni menee taivaaseen pappaa hoitamaan"

:( ja samalla kuitenkin <3

      1004305.jpg

Kissatkin sai pari pakettia. Anni ja mummu oli paketoinut kissoille yllärit. Meillä oli pojissa hieman omistajan elkeitä

    1004284.jpg

   1004287.jpg

Mutta kaikki söi kuitenkin samalta lautaselta ihan sovussa. Nekuttaja on muuten hassu. Vaikka pelkää pesukonetta niin silti menee vauhdilla katsoon kun kone linkoo vedet putkesta viemäriin. Vaikka nukkuis niin kun lorinaa kuuluu niin jo saa vauhtia. Mielenkiintoista. On se.

Katsoin eilen Lostin jaksot loppuun, siis kolmas tuotantokausi. Vähän ihmettelen kun tyypit on ollu 90 päivää saarella ja tohtorin tukka on kuin parturin saksista juuri. Vois vähän olla todenmukasempaa juttua, kun tää sarja on muutenkin lähes realistinen :D Musta tuo Lost on ihan jännä seurata mutta mua ärsyttää nää yli-ihmeelliset höpötykset. Luulin nähneeni jo kaiken mahdollisen, mutta sitten kehiin astuu Jacob, ja totean että en sitten ihan kaikkea ole nähnytkään. Menee vähän liian omituiseksi mun makuuni.

Kämppä on mullinmallin, lattialla on jälleen kerran kaikki lankakerät järjestäytymistä varten. Mulle tuli töissä mieleen mitä teen Nina -langoista, mutta en tosiaan voi aloittaa sitä vielä aikoihin. Jos nyt järkkäilis nää ja tekis valmista niin kuin paree oisi.

Salainen...iiks, Syksyn Sävyt -paketti on siis melkein täällä...hauskaa. Munkin lähtee tällä viikolla postiin. Mun vaan pitää ettiä jostain sopiva vaahteranlehti että saan pakettini valmiiksi. Pientä hiomista vaille valmis. Mutta johan tässä on lokakuukin kohta mennyt.

Nyt siivousta, sitten suihkuun ja kutimen kanssa Rakkautta ja rimakauhua.