Ensinnäkin Kiitos huivikommenteista ! Ja kiitos Katkennut puikko -sympatiasta. Hyvä idea tuo että tee siitä huivineula, en tullut ajatelleeksikaan...Ehjä puikko on nyt kukkakeppinä hienohelman ruukussa ja tuo poikki mennyt tässä pöydällä...Siinä on sisällä sellanen reikä tai siis se on ontto. Mietin jos sinne laittas neulan tueksi ja liimais sen pikiksellä. Jos se toimis. Jäähän siihen hieman epätasaisuutta mihin silmukat saattaa jumittua mutta kun mun käsiala on löysä niin...no mää kokeilen.

Roope.Otin sen kaljuista kuvia digikameralla sillon kun käytiin lääkärissä ja nyt on helppo verrata että kasvaako ne karvat takasin vai ei. Kyllä ne kasvaa ! Ja reipas, ehkä reippaampi kuin ennen. Ehkä se oli sittenkin jotenkin kipee ja reagoi pudottamalla karvansa. Mutta kun se söi ja pasko niin se ei voinut olla mitään vakavaa. Syysmasennus? Pääasia että nyt rupee oleen entisellään, hitaastihan nuo karvat kuitenkin kasvaa.

Töissä on kivaa ja kiireistä. Nyt on tehty pitkiä päiviä ja sama meno taitaa jatkua ainakin jouluun. Ei se mitään, uutuudenviehätys on niin kova että päivät menee hujauksessa. Olen saanut uusia kavereitakin, ja pikkujoulutkin on jo suunnitteilla. Ensimmäinen tilipäivä on ensi perjantai ja se on hyvä koska messuilla ne roposet hupenee.

Toiveissa oli päästä messuille sunnuntaina (siis toivoin työvuorolistaan sitä päivää vapaaksi) että tapaan Minnankin samalla ja näin myös tapahtuu. Lauantaina messuilla on eniten populaa joten ehkä sunnuntaina pääsee paremmin hypisteleenkin.Eniten odotan Tapion kauppaa, Pirtin kehräämöä, Tuija Leinosen haltioita ja toffeekauppiasta. Myös toivon et Sinellissä tai Sinooperissa on Tilda-krääsää tarjouksessa, himoitsen sitä törkykallista paperivihkoa. Muuta ostoslistaa ei ole, mutta kivoja lankoja haluan. Veikkaan että ostettavaa löytyy ilman listaakin. Kahden viikon päästä sitä jo tietääkin mitä tuli hankittua :)

Strömsö. Lee virkkaili siinä muffinseja, ihania tuli. Mäkin virkkailin sellasen työkaverille neulatyynyksi kesällä. Eri mallilla kuin Lee, mutta cup cake kuitenkin

1257094161_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Omiin tarpeisiinkin näitä pitäis virkkailla. Mutta jotta ne ei jäis nurkkiin pyörimään, niille pitäis olla kiva säilytyspaikka. Muistan nähneeni jossain lehdessä tai netissä pinkin muovisen kolmikerroksisen tarjottimen, jossa oli piparireuna. Yritin googlata sen kuvaa tähän mutta en löytänyt, en muista firman nimeä jonka se on. Mutta sellanen ois kiva paikka. Tai sit lasinen jalallinen kakkulautanen, mutta sen päälle pitäis olla sellanen lasinen kupu kans

                        1257097002_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ois kiva väripilkku pöydällä muffinsien kanssa.

Strömsössä kokattiin myös terveellistä aamupalaa. Sitä oli kiva katella samalla kun omassa suussa jauhaantui mozzarellaa pursuileva pannupizza.

Lyön päästäni vetoa että maistui paremmalle kuin se kaalimehu.