Painajaisen ykkösosa on vielä suhteellisen tuoreessa muistissa , ja nyt meillä on tämä osa kaksi, Freddyn kosto.

 623171.jpg

Huomaatteko kuinka Reetta on jo ovella valmiina lähtöön? :) Peltohiiret, valjaat ja muut lelut on pakattu jo kassiin.

Vaikka olen alkanut nimeämään näitä muuttojani Elm Street-elokuvien mukaan , niin LUPAAN että jatko-osa kolme eli Unien Soturit tapahtuu vain kahdesta syystä,

1. Muutan jonkun miehen kanssa kimppaan ( never happens? )

2. Kämppä myydään alta ( has happen before )

Joten taidan olla tämän kämpän suhteellisen pitkäaikainen vuokralainen :D Näen tänne asti epäileviä ilmeitä kotopuolen suunnasta ja näkyy niitä olevan tuolla Kanervatielläkin, mutta mä ihan oikeesti lupaan. Aikuisten oikeesti.

Iskä ja Mikko haki tänään varaston tyhjäksi, joten olen pakannut kamoja ja roudannut alakertaan. Puolet ehkä jaksoin, loput jää huomiselle. Ylös jää isot huonekalut, pesukone, telkka, tietsikka. Herään huomenna aikasin jatkaan puuhastelua ja yritän saada hommat tehtyä siihen mennessä kun lähen töihin eli viiteen asti on aikaa. Tekee hyvää pohkeille ja reisille mennä rappuja ees sun taas, mycke hyvä.

Ai niin, kisulit kiittää tuliaisista ja lapsikin on jo syönyt oman tuliaisensa :D

Eilen virkkasin kastepuvun yläosan valmiiksi

 623173.jpg

Nyt sitten helmaa kohti.

Aloitin tänään sittenkin uuden pienen virkkauksen. Iida soitti päivällä ja sanoi että juhlitaan hänen synttäreitä Tampereella viikonloppuna. Olen aina valmis kuin partiopoika pieneen juhlimiseen. Hain sitten kaupasta kotia mennessä mustaa lankaa ja koukun ja aloitin bussissa  laukun virkkauksen (Iida ei lue tätä niin voin kertoo), ihan sellanen simppeli mihin tulee hauskaa koristenauhaa, mitä näin Koskarissa kun ostin Mantan mekkonauhaa. Eli sekin on koukutettava valmiiksi, syndet on kai lauantaina.

Otsikkoon viitaten, Roope oli aktiivi kun tyhjäsin kuiva-ainekaappia. Hätistelin pariin otteeseen sen pois häsläämästä ja kuinka ollakaan hän sitten "vahingossa" peruutti aukinaisen Uncle Benin pöydältä. Kuului kiva ääni. Onneksi on imuri. Ja siis muuttokin samalla pieneni noin 300 grammaa :)

Tänään telkasta tulee Super Size Me. Meinaan katsoa ilman muuta. Tykkään hirveesti Morgan Spurlockin 30 Days -pätkistäkin. Äijä on suorastaan nero näissä dokkareissa. Ja koska tiiän et tän illan jälkeen ei roskaruoka maistu, kietasin juuri huiviini tonnaripitsaa runsaalla ketsupilla. Laittikokista meinaan silti juoda.

Mun pitää muuten hehkuttaa yhtä asiaa ketsupista. Luin jostain että tomaatin hyvät vitamiinit yms. mitä kivaa siinä onkin, niin imeytyy paremmin ketsupista kuin tomaatista itsestään. Se johtuu siitä et kun ketsupissa on tomaatti käsiteltyä niin ne ehtii imeytyyn elimistöön kun taas tavallisessa tomaatissa ne ei ehdi niin paljon. Täällä on jotain aihetta sivuavaa... Käsittääkseni tuo lykopeeni suojaa soluja ja pitää ne nuorina. Ehkä mun lapsellinen ulkonäköni ( kukaan ei usko että olen 31 joka ei tiiä :D ) johtuu siitä että käytän hirveesti ketsuppia ? :) Mä tykkään, nam, ketsuppi on ihan parasta.

Ja sitten takasin Morganiin. Tosiaan, äijä on aivan tautisen hyvä siinä mitä tekee. Mua vaivaa pikkasen se että se näyttää Metallican laulajalta ...Ainakin äkkiä kattoen.

 623351.jpg 623355.jpg

Eikö? :)

Ja kun kerran Metallica -linjalle lähdettiin niin tässä irlantilaista juomalaulua a la Metallica. Video on ihan pojille suunnattu mutta who cares. (Paitsi Sami, nyt olis hyvä hetki sulkea ne silmät ;) )

Olipas sekava ja erikoinen bloggaus, sorry vaan ! Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Moi.