Tyynyn etukappale on valmis, ja Iceland riitti kuin riittikin sydämeen, jäi 25 senttiä suunnilleen, huh. Pitää miettiä teenkö takakappaleesta raitasen vai ei, saapi huomata myöhemmin sitten. Mutta siis etukappale, tadaa

 232052.jpg

Pistin neuloilla sen kiinni kuvaamista varten, se ei ole siis pingotettuna tuossa. Tykkään tuosta sydämen väristä, yritän muistaa ottaa huomenna päivänvalossa kuvan, näkys paremmin.

Meen lauantaina Tampereelle töihin ekstraan, pääsen siis hakeen lankaa keskenolevaa ( viimeisintä keskenolevaa :) ) paitaa varten Jokiselta. Hyvä! Jos sais tehtyä sen jopa valmiiksi, kun ei tule pitkä tauko neulomisessa...Sormet ristiin nyt :)

Kotivinkki tuli tänään. Ehdin jo huolestua, koska se oli kaupoissa jo perjantaina. Siinä oli ihan kivoja juttuja tehtäväksi

 232045.jpg

Mustalle maalatulle pohjalle (seinä/taulunkangas...) valkosella maalattu kattokruunu. Aika kiva, mut tekisin muun väriselle kuin mustalle...Beigelle ehkä, tai tosi vaaleelle pastellille.

 232046.jpg

Tulipas huono kuva mut näkee siitä nyt jotenkin...Siis etupistoja tyynyyn ja sit pääkallotyyny.En tekis kyllä etupistoilla tuollasta sivuprofiilia vaan jonkun muun kuvion, mutta ihan hyvä idea.

 232047.jpg

Seinään maalattu lamppu! Voi olla et tuohon kyllästys äkkiä, mut empä ole tullut tuota aiemmin ajatelleeksi...

 232048.jpg

Huonot kuvat jatkuu :) Mutta siis käkikello. Mitä punnuksiksi, jos ei tykkää kävyistä?

 232049.jpg

Näyttääpäs ihanalta yhdistelmältä, valkonen neule ja tuollanen bolero tai jokin. Harmi että miusta ei ole noin leidiksi, missä noita vois pitää?  Tylysti vaan farkkujen kanssa jossain ? Neule 69.95 ja keeppi ( ei siis ollutkaan bolero ) 54.95 Noa Noasta. Missä on ohje tuollaiseen keeppiin....?

 232050.jpg

Eikö näytäkin h-e-r-k-u-l-l-i-s-e-l-t-a.....Nam !!!! Mun pitää tehdä niitä huomenna, jos sunkin tarttee, niin ohje on täällä  :D

Niin, ei pettänyt Kotivinkki tälläkään kertaa, ja ehdin vasta selaamaan sen, jutut itekseen on lukematta.Hanna Jensenin kolumni ( vai miksi sitä pitäisi kutsua...) on aina luettava ensin, sitten loput jutut järjestyksessä. Hyvä lehti, ei voi muuta sanoo. Ja nyt oon kehunut sitä tarpeeksi :)

Olen neulonut sitä takkia. Homma otti heti alkuunsa takapakkia kun huomasin et pääntie on liian pieni. Eli piti purkaa etukappaleista kymmenen senttiä ja neuloa uudestaan. Kuulostaa pahemmalta kuin on. Neulon isoilla puikoilla, niin se oli nopeesti tikutettu takasin. Tästä johtuen hihaa on tehty vaan kymmenen senttiä. Neulosin niitä rinnan, mut mulla on vaan yhdet puikot kokoo seitsemän. Joten hiha kerrallaan. Mutta kyllä se tässä valmistuu pikkuhiljaa.

Laskuri lähenee 10 000 mukavan nopeesti. Kiitoksia vaan, kun käytte kylässä, vaikka ei täällä välillä mitään niin erikoista tapahdukaan :D Kymppitonnikävijä voi sitten ilmottaa syyllisyytensä tuonne kommentteihin, niin postitan jotain - toivottavasti  myös voittajankin mielestä - mukavaa palkinnoksi. Viimeksi syyllinen löytyi Salosta, katotaan mistä tällä kertaa...

Loman jälkeinen työpäivä meni hirveessä kiireessä. Viimenen lomallelähtijä oli jättänyt kaikki kamat laittamatta paikalleen, ja niitä sit kärryttelin saliin ja siinä se sit päivä melkeen menikin. Toki ymmärrän sen, että lomalle on kiire, mutta silti. Tuskin olisin ite kehdannut jättää ihan näin rääksälleen. No, ei tarvinnut kelloa katella, parempi niinkin kuin se et aika ei mene millään. Yhdellä asiakkaalla oli ihana olkalaukku ! Se oli niinku pehmonallen pää...En tartte yhtäkään laukkua enää, mutta mietin et voisko sellasen neuloo ja jos niin miten.

Mukavaa, jos käsinukkelinkille on käyttöä, aattelinkin että olis. Tuolla netin uumenissa on varmasti tuhansia ilmasia ohjeita piilotettuna, mitä ei koskaan tule löytäneeksi. Joskus sit jotain tulee vastaan puskaradion tai mutkien kautta. Piirtelin tuossa ennen nokkiksia ( perheen yhteinen harrastus :), ja korva on edelleen kipee ) paperille erilaisia nukkeja, ja taidan neuloa kissoja.Saa helposti erilaisia kun voi tehdä raidallisia tai yksivärisiä.

Laitan viel pari kuvaa Roopesta, jolla ei ole ahtaan paikan kammo

 232094.jpg

 232095.jpg

Eli nokkiksilla lehtikoteloiden ja hyllyn välissä. Suuri Käsityölehtien päällä viihtyi hyvin. Kyllä mua ahistais noin pienessä tilassa.

Sellasta maanantaijuttelua tällä kertaa, nyt vähän blogistanian ihmeelliseen maailmaan ja sit nukkuun, natti!