...haarukkapitsiin. Suuri Käsityölehden haarukkapitsihuivi on reunoja vaille valmis. Kun ei ollu mitään sopivaa lankaa, tein Novita Butterflystä, samasta kuin jenkkikassin. Lanka ei tosiaan sovi tuollaiseen, mutta kun lauantaisin illalla puol 10 ei saa lankaa niin ei saa :) Seuraava huivi on valkoinen, jotain ihanaa lankaa... Ja kun tuolla haarukalla saa vaihdettua pitsin leveyttä, niin seuraavan teen leveimmällä, niin tulee ilmavampi.Ihanaa :)

Eli haarukoitu on, ja tilkkupeiton takakappaletta neulottu muutama kerros. Töissä olin niin ei sitä aikaa niin jäänyt.

Esittelen Nellille tehdyn ompeluksen, kas näin :

                 147916.jpg

Hanna laittaa mulle kuvia liivistä Nellin päällä, laitan niitä sitten tänne.

Sisko oli tehnyt mulle tietokoneella magneetteja kissojen kuvista, hienoja minusta. En tiiä kuinka teillä näkyy mutta tässä koneessa kaikki kuvat näyttää hirmu tummilta, toivottavasti valehtelee...

                147934.jpg

Siis tarkotan nyt koko blogia, en näitä magneettikuvia.

Villasukan blogissa oli jänskä kirjainjuttu, minä sain L-kirjaimen.Eli homma menee näin, kommentoi tähän loppuun ja minä annan sinulle kirjaimen. Sitten kirjoitat blogiisi kymmenen sanaa jotka alkavat kyseisellä kirjaimella,lisää myös selostus mitä kyseinen sana sinulle merkkaa ja miksi.

Haasteellista,haasteellista...En tiiä niin paljon L-sanoja.

1.Sukunimeni alkaa L-kirjaimella. En nyt kuitenkaan laita sitä tähän kokonaan sattuneesta syystä. Se on vähän hankala ja kuullaan usein väärin :) Jos joskus menen naimisiin, otan yhdistellyn sukunimen, koska tuo omani on melkosen harvinainen.

2. LANKA of course, sitä ei ole koskaan liikaa ja siitä voi tehdä vaikka mitä. Joskus siihen hermostuu, niiden määrään, niiden solmuihin.

3. LAKU nam, varsinkin mein iskän herkkua, mutta kyllä se jälkipolvellekin maistuu...

4. LEIVONTA kivaa, mukavaa...Mieluiten suolasia piirakoita ja jotain suklaasörsseleitä. Strömsö:ssä tehtiin eilen suklaafondanttia ja haluan ehdottomasti tehdä sitä piakkoin, vaikka ei tuo ruottinkieli niin taivu niin reseptit kuitenkin ymmärtää hyvin :)

5. LUKEMINEN ihan mieliharrastus. Luen yleensä saman kirjailijan koko tuotannon kun kerran alotan. Mielisarja oli nuorempana Merri Vikin Lotta-sarja, Nummelan ponitallit ja Haavikon ravitallit :) Nyt menee Henning Mankellnit ja Ilkka Remekset...

6. LOST no sitä tässä odotellaan, hyvä sarja mutta en niin koukussa kuin eräät...Enemmän odotan Täydellisiä naisia.... :) 

7. LUMI  tykkään talvesta, ja ensilumi on kiva aina.

8. LAPSET niille on kiva neuloa, ja ihan jees viettää niiden kanssa aikaa jos sitä ei tarvi tehdä työkseen. Haluan ainakin yhden.

9. LINNUNPÖNTTÖ country style-henkiset linnunpöntöt on ihania, mulla ei ole kuin yksi pieni Ninan tekemä ja siitäkin Rasmus tuhosi risukranssin :(  ( Kuva löytyy saamistani itsetehdyistä lahjoista)

10. LOVE, man...Sitähän tässä kaikki haluaa mutta vaikeaa se on.Etsin kunnes löydän sun, nih :)

Olipa hankalaa, tosiaan ! Rupes takkuun ihan tosissaan tuolla Lostin jälkeen. Päähän sattuu kun joutuu kovasti miettiin :)

Nettiaika loppuu, meen kattoon pääsiskö vielä pikakoneelle, jos en pääse niin jatkoa seuraa huomenna.

                                                     89113.jpg