No päivää :)

Huomasin juuri että taas nuo enkunkieliset jäi uupuun, argh! Hullu kun lupasin :) No, tänään, tänään...

Niin, paljastetaan nyt se saamarin tästä lehdestä...

81942.jpg

...silmään pistänyt...

82283.jpg

...neule, elikkä tämä. Ja ohjetta RUNSAASTI muokaten. Kun on vatsaa ihan tarpeeksi, niin ei ehkä kandee virkata mohairkukkasia pötsin päälle sitä korostamaan :) ja koska en tajua enkuksi kirjoitettuja virkkausohjeita, niin en ruvennu vääntään noita kukkapalasia noin, virittelin sellasen oman palasen.On sitä muutenkin jo sorvattu, kun lanka ei ole juuri samaa. Se oli eilen päivällä tässä vaiheessa :

82275.jpg

Eilen illalla kotona purkasin tuon kaulanaukon aina-oikein-reunan, ja muutin sen helmineuleeksi ja sitten virkkasin niitä pylväskaaria vielä reunemmaksi. Kädenteillä on kerros kiinteitä, ja sitten niitä kaaria kans.Alareunassa on kaksi kerrosta pylväitä (siihen saa pujotettua nauhan, jos tarttee sit ympärysmittaa kursia pienemmäksi (no ei varmaan tartte eilisen herkuttelun perusteella ;) ) jos siitä nyt tulee liian väljä) ja sitten noiden pylväiden alapuolelle tulee 10 ruutua :

82276.jpg

Ja niiden jälkeen kerros pylväitä , sit poimin silmukat pyöröpuikolle ja siitä neulon helman alaspäin, teen varmaan palmikoita ja pitsia sit niiden väliin,silleen et se leviää alaspäin. Langan PITÄISI riittää, sormet ristiin et niin myös käy. Nyt siis pitää virkata vielä 8 palaa et saa sen eteneen.

Olen pettänyt Roosan, voi sitä raukkaa. Virheen (ei Roosan vaan minun :) ) takia meidän yhteinen prokkis otti takapakkia kuten jo kerroin ja eilen Roosa oli tällänen :

82277.jpg

...ja eilen neuloin sitä taas linkassa ja vähän kotonakin.Se on tuosta ehkä 15 senttiä pidempi nyt. Kyllä se varmaan tänään jo pääsee pingottamaan. Sori Roosa, karsee sunkin on puikko niskassa olla jatkuvasti :)

Mitäs muuta keskenerästä sitä esittelis....

81957.jpg

No, tässä on sitä samaa raitaa kun tein sen toisen Clapotikseni, mutta vaan kolmiohuivina. Sillon kun mikään ei huvita, teen tätä. Niin yksinkertasta et unissaankin vois tehä jos viittis. Mutta väreistä tykkään.

Mun pitäs laitellla nyt noita kuvia gallerioihin ja sit ne koirakuvat kans, mutta ensin enkkua pikkasen et saa kielen solmuun tänäkin päivänä.

Loppukevennyskuvana Reetta ottaa rennosti mun jokseenkin sekaisella pöydällä. Moi !

81950.jpg

Well, hello!

Pink knitting is that pattern from that magazine. I am changing it a lot. It is now almost in halfway, I hope I got enough yarn.

Yellow Roosa will be finished today. I feel so sorry for her, cause she have had such a rocky road with me, and needles in her neck all the time :)

Pink-lilac scarf is mine, started it ages ago. i do it when I am bored to other knittings. it is super-easy to do, but I love the colours it got.

In last picture is Reetta relaxing in my messy table.

I have to add pictures to my galleries now and start dog-sites.Bye!