ja ei humalaa, mutta krapula kylläkin. Mässäilyn jälkeen (telkan ohessa on hyvä mässätä) pukkas hirvee hiki pintaan ja alko yököttään. Verensokerit varmaan pomppas kattoon ja muutenkin tää awesome :D body ihmetteli et mistäs nyt tuulee ja puhaltaa kun tämmöstä joutuu käsitteleen... No ei se kestänyt kuin vartin, mutta se ei ollut kivaa. Joten ensi kerralla mässäillään kerralla vähemmän. Mutta Wilhelminakeksit on aivan ihania !!! Ja ei tuo kokopäivän saldo sitten mennyt yli kun noiden lisäksi olen juonut vaan teetä ja lautasellinen tomskusoppaa.

Villatakki :( Malli on kiva, enkkuohjeen kanssa pärjään sillä et jos en jotain ymmärrä niin hyppään yli ja katon kaavakuvaa ja mallin kuvaa ja hiffaan siitä, ei siis ainakaan vielä ongelmaa. Huonoo se et Nalle on aivan liian ohutta joten saa neuloa ihan hulluna että jotain valmistuu ja kerät on kokoajan solmussa niin että selvittelyyn menee kauheesti aikaa. Mutta valmis neulos näyttää sille mille aattelinkin. Joten on se sen arvosta. Mutta olen mä vähän kiukkunen sille kuitenkin.

Siiri yksi vuotta tänään !!!!!!!! Onnea Siiri Suloinen !!!!

 389254.jpg

Minnan neuvo Blogspot-kommentointii toimi! Kiitos kiitos, en tajunnukaan et siihen pitää laittaa se systeemi eteen.

TUPU !!! Roope villapaidassa on tuolla lauantain bloggauksessa, joten rullaa vähän alaspäin...

LEENA, voi kuule...Kyllä mullakin on se 24 tuntia. Mutta mulla ei ole miestä, lapsia eikä työtä ja nehän niitä vuorokauden tunteja vie. Niin mä saan nyt tehdä mitä lystään. On mullakin sellasia päiviä etten saa mitään aikaseksi ja makaan sängyssä koko päivän. Työttömyys laiskistaa, ei viitti sitäkään vähää kun töissä käydessä tuli kotona tehtyä. Ruuanlaitto...siis leipomiseen saa kulua aikaa mutta ei ruokaan. Mä olen sellanen tv-kokki-syndrooman uhri, ruoka pitää olla uuniinvalmista vartissa tai kattilassa porisemassa. Ja teen useaksi päiväksi kerralla. Vapaa-aika on kivaa mutta liika on liikaa. Niettä älä suotta kadehdi, mä vaihtasin tän vapaa-ajan koska tahansa työhön ja kakruihin. Tämä on tylsää !!!!!! Aamen :D

Näin Sparissa kassojen takana pahvilaatikoita, otin muutaman jo mukaan ja haen huomenna lisää. Meinaan järkkäillä viimeinkin sen alavaraston ens viikon aikana. Ennen noita pahvilaatikoita oli joka paikassa, nyt ei oikein missään. Kamat tulee muovilaatikoissa tukusta ja rullakoissa ja jos jotain pahvissa tuleekin niin ne liiskataan heti. Mutta nyt siis mulla on se apaja.

Taidan alkaa katteleen elokuvaa ja...jaa, joku muukin haluaa kirjottaa tähän jotain ....

Hei Fanit !

Kiitos ihailevista kommenteista, ja kiva että ette pahoittaneet mamman mieltä ja kehuitte myös sitä villapaitaa. Se oli kyllä kamala päällä ja toivon että saan jatkossa diivailla vain tässä turkissani.

Mamma sanoi, että mitään fanikerhoa ei perusteta, joten ihailijakorttien sijaan kirjoitan tässä mamman blogissa ja lähetän isot karvaiset Kitekatin tuoksuiset suukot teille kaikille.

Nami, kiva että olet kiinnostunut. Olet ihan nimesi mukainen ilmestys, mutta kiinnostukseni treffeihin jäi Tampereen eläinlääkäriasemalle ollessani nuori kolli, joten toivon että voimme olla vain ystäviä, eiks jeh?

Faitfully Yours, Roope

 389299.jpg

Jaahas, sellaista tarinaa. Ja nyt alkaakin elokuva ( ja neulominen *huokaus*).

Hyvää alkavaa viikkoa !