On kuin onkin parempi päivä tänään. Näin eilen naapurin ja Siiri on tullut kotiin ! Laihtuneena kolmanneksen ja yksi tassu kipee, mutta tuli kotiin kuitenkin. Pitihän sitä kattia nutuuttaa sit kun se tuli pihassa vastaan. Mukavaa, saa yönsä nukuttua nyt paremmin.

Juttelin eilen sedän ja serkun kanssa kanssa puhelimessa ja ihanaa ihanaa, Nina tulee Suomeen sit kun mulla on viikon vapaa. Tosin tällä tietoo se on varmasti vasta lokakuun puolessa välissä, mutta kahdeksan viikkoa menee nopeesti. Nyt vaan pitää säästää että voi sitten pikkasen hurvitella :)

Neuloin eilen peittoa, tylsää tylsää tylsää ....Ei ollu kaupassa mulle huivilankaa. Myyjä kauppas Teddyä ja sano että tee verkkoponcho, ne on nyt muotia :) Ei tullu kauppoja, eikö ne ole jo vähän so last year, miusta ainakin. Eipä niitä enää paljon nää missään.

En kattonu eilen telkasta kuin Sisustustestin ja sitten sitä mafiatyttö-hommaa, en kyllä alusta asti. Aika surkee telkkaripäivä siis :) Onneksi kohta alkaa kaikki sarjat ja pari uuttakin. Mua kiinnostaa Greyn anatomia ja sitten se House M.D.

Tänään onkin sit iltavuoro ja pe aamu ja la hölmö aamupäivästä iltapäivään- vuoro, plääh. Sunnuntai vapaa. Meinaan huomenna kotona leipoo pullapusuja, löysin sillon Kodin Kuvalehdestä reseptin, kun etin sitä lohitartaria. Sunnuntaina siivoon vaatekaapit. Sellasta viikonlopun ohjelmaa. Meinaan myös hankkia huomenna sitä vanua ja yritän saada puput neulottua viikonlopun aikana ja myös täytettyä. Pitäs käydä Tampereellakin jossain välissä, mua kiusaa pari lehtee siellä ja Kitteniä takkiin ja ehkä ne puput voi viedä sinne logistiikkakeskukseen, ei kai niitä ole pakko lähettää sinne? Pitää kattoo miten se on auki ja soittaa ja kysyä, jos netis ei lue mitään.

Ai niin, ostin eilen Tiimarista sellasta kimalleliiman tapasta, mitä voi laittaa kankaallekin. Pitää nyt kehitellä joku kiva juttu. Näin kerran jollain Tampereella farkkutakin, jonka koko selkä oli koristeltu paljeteilla ja näillä kimallejutuilla, se oli aika hieno. En kyllä osaa sellasta, ja en tuohon takkiini sellasta halua. Mietin lähinnä jotain t-paitaa.

No, työt kutsuu, häivyn tästä jaarittelemasta, mukavaa torstaita !

         sav_flowers002.gif