Okei,

Petollinen on ihmissydän ei sovi herkkäsielusille lukijoille. Ei siis mullekaan. Elämänkertana sitä mainostettiin mutta luojan kiitos se ei sitä olekaan vaan ihan fiktiota. Karmea. Pahinta on se että tuollaisia asioita tapahtuu oikeasti. Tulee mieleen, että voiko tyypillä, joka kirjottaa noin sairaita, olla kaikki kotona...Kingiä oon miettiny kans, että millasesta päästä syntyy niin oksettavia tarinoita kuin sillä on. En ota kantaa siihen, onko kirjat hyviä vai ei, joskus yläasteella lukenu Kingiä viimeksi. Nyt mä siirryn  Aku Ankkoihin, ja muihin hömppäromaaneihin , viimeisimmät kirjat on alkanu vaan ahistaan.

Karvalankaa neulotaan edelleen joten ei siltä saralta mitään uutta kerrottavaa. Huomenna Jokisen Ailille, jes jes jes ! Meinaan ostaa jotain kivoja lankoja, Kitteniä ainakin ja ....saapi nähdä.

Josefssonin paketti odottaa ärrällä, tilasin muutamia paitoja alesta, ja ihanan viininpunasen laukun jota Elloskin myy, samaa puljua taitavat periaatteessa olla, samoja vaatteita kuvastoissa ainakin. Toivottavasti sopivat päälle, sellasta ihan peruskamaa tilailin.Kipasen hakemassa sen kotia mennessä.

Ihanaa kun on viikonloppu ! Tänään laitan ( edelleen ) kämppää kuntoon ja pyykkään työvaatteita yms ja huominen menee Tampereella ja Miran synttärihummailussa, sunnuntaina sit neulomista ja varmaan tänäänkin sit loppuillasta.

Pirkka tuli eilen ja tykkäsin sen käsityöohjeista, läppärilaukku oli hieno ! Novitas/Modas oli joskus ohje paitaan jossa oli "@", ja se oli aika hieno kans...Mutta ehkä ei mulle kuitenkaan, mutta laukkuna ihan jees.Jossain kuvastossa näin kans hemmetin hienon villapaidan, ja ajattelin vääntää sen mustana kun vaan saan purettua sen yli-ison mustan kietasupaidan, joka on oottanut purkamista kohta vuoden. Säälittävää toimintaa täällä, mutta ei vaan saa aikaseksi.Siis se oli Henkan ja Maukan tai Josefssonin kuvastossa, paita jossa oli huppu mutta syvä kaulanaukko....hieno.Tais olla jälkimmäisessä, valkosena.Lovely !

Seuraa viikon nimpparisankarin muistaminen eli Mikko,

ILOISTA NIMPPARIA !!!

             viper.jpg

Kaikki miehet tykkää autoista, ei ollu mahdoton tehtävä keksiä kuvaa tällä kertaa...

Mulla ei taida olla mitään muuta syrämmellä tänään, joten iloista viikonloppua ( sade sais lakata jo ! ) ja palataan maanantaina uusin kujein, heips !