Laskuja, laskuja, laskuja...mä luulin että tammikuu on laskukuu mutta niin näkyy olevan helmikuukin. Itseasiassa mulla taitaa olla sellainen kuukausi vuoden ympäri :( Mutta jos ei jotain huonoa niin toki hyvääkin, Romanssi-ATC:t on täällä. Olipas ne hienoja ! Todella ammattimaisia nimitarroineen kaikkineen

 397319.jpg 

 397320.jpg

Upeita !!! Mun kortit on tässä, osalla on jopa se pieni tarina :)

 397353.jpg

Vasemmala cupidot Lontsussa, siinä ei niin ihmeellistä. Oikeella taas postimerkkihahmojen välillä on romanssi meneillään ! Mitä mahtaa tuumia suku tyttären vähän vanhemmasta ylkästä? Morsmaikku ompelee kotosalla kun ylkä on , no, Tsekkoslovakiassa. Tai oli, Tsekit ja Slovakiako se on nykyään ...

 397355.jpg

Vasemmalla on meneillään romanssi pioneeritytön ja kosmonautin välillä. Muru kuule, ei ne kirjekyyhkyt lennä avaruuteen asti ! Love is all around, anyway. Oikeella ollaan Pariisissa puistossa. Perhoset lentelee ja taivaalla kuumailmapallo. Kello menee, juna lähtee. Kyllä sun Pierre on kohta lähdettävä.

 397356.jpg

Vasemmalla New York, New York, state of mind...Tangoa taitaa olla taivutuksesta päätellen. Oikealla on menty skootterilla picnikille. Tyttö haaveilee ehkä jo kihlasormuksesta mutta poika laittaisi rahat mieluummin vaikka moottoripyörään. Ota kahvia, darling.

 397357.jpg

Casablanca...olisivat hekin vaan tyytyneet kirjottelemaan kirjeitä ! Oikealla akuankka on lomalla merivoimista ja kirjeitä sielläkin on kirjoiteltu. Mekosta päätellen tässä on saatettu käydä papin pakeilla.

 397358.jpg

Vasemmalla taitaa olla moment elokuvasta. Vettä sataa mutta kuka sitä huomaa noin tiheässä tunnelmassa. Cupidotkin katselee vähän kauempaa. Oikealla vaihdon emännälle lähettämäni kiitos / ystävänpäivä - atc, hammastikkuneulonta on mieltä ylentävää :D No way !!!

Sellasia. Tämä oli kivaa, osallistun toistekin! Kiitos vielä kerran kaikille korteista !

Posti tarjoili tänään myös Simppeliä Neulontaa

 397321.jpg

Lahjana oli magneettinen neulakotelo, jossa oli mukana kaksi todella isoa silmäneulaa (tosi hyvä) ja kuusi nuppineulaa. Ja sitten kurkistamme lehden tarjontaa

 397322.jpg

Mainoksessa näkyi kiva joustinneuleinen laukku kutimen säilytykseen.

 397326.jpg

Hieno villatakki! Valkoisena mulle ja ruskeat napit. Tuollaisen neuloo nopiaa kun on noin paksu lanka. Syksyksi olisi kiva saada.

 397329.jpg

Lapsille kiva pipomalli

 397332.jpg 397334.jpg

Tätä farmia mainostettiinkin jo viime numerossa, aivan ihana. Katsokaa noita tipuja !

 397338.jpg

 397339.jpg

Kiva paita

 397341.jpg

Ihan hauska kaulurimalli. Mä en itte ole kauluri-ihmisiä. Siitä voi päätellä sen että en ole mikään ulkoilmaihminen. Ehkä musta vielä joskus tulee, mutta tähän asti olen saanut suunnilleen myrkytysoireita.

 397342.jpg

Mielenkiintonen torkkupeitto

 397344.jpg

Kivat virkatut tossut. Mun on käännettävä tuo ohje, oli mikä oli. Tosi kivat, prinsessat.

 397347.jpg

Lehdessä oli myös juttu naisesta, joka kouluttaa ja kasvattaa opaskoiria. Eli koira tulee luovutusikäisenä ja lähtee noin vuodenikäisenä. Vaatii sekin ihmiseltä oikeaa asennetta että pystyy niistä luopuun. Kovaa se onkin, hän kirjoittaa. Jos mulla olis isompi asunto ja mahdollisuus, ottaisin kotiini niitä kodittomia kissoja, jotka etsii uutta kotia. Sellaisia kotejahan on niin koirille kuin kissoille. Te tiiätte kyllä kuinka siinä kävisi, minäkin tiedän. Taitaisi R-kirjaimella alkavat nimet loppua kesken :D Niin tää juttu, tää nainen siis neuloo myös käsittääkseni aika paljon hyväntekeväisyyteenkin. Ihailtavaa. Sellanen mäkin haluisin olla. Mä en ole tehnyt kuin kolme apupupua. Pitäiskö yrittää tehdä yksi Vaakapeitto tämän vuoden aikana? En ole ikinä tehnyt.

 397349.jpg

Ensi numerossa on sitten tälläistä tarjolla. Tuo Home Magazine kiinnostaa mua suuresti, neuloa ja virkkailla kotiin jotain juttuja.

Sellasta.

Juulille posti oli tuonut pakettini, odottelen että Leakin saa omansa ja näytän sitten täälläkin mitä lähetin. Pitää kävästä kaupassa, vaihtaa petivaatteet ja sitten hihojen kimppuun. Kamera on nyt latauksessa, otan peitonalusta kuvan ja bloggaan vielä illalla uudemman kerran. Josko tässä jotain muutakin kirjotettavaa päivän aikana tapahtuisi. Hyvää perjantaita !