Lunta tupaan ! Tästä se lähtee ja tätähän riittää sitten maaliskuuhun asti, joten eipä tässä paljon kannata potkia vastaan.

 Olin eka joka lähti mein rapusta tänä aamuna ja oli vaikeuksia päästä ovesta ulos, piti ihan tuupata sitä ovea oikein kunnolla. Kävelytiet oli auraamatta kuten ajotietkin, joten kävelin sitten autojen jattämissä urissa. Lunta oli polviin asti. Sitten kun iltapäivällä tulin kotio, oli kämpän ikkuna tämmönen

 244042.jpg

Niettä emme paljon katelleet ulos.Toisaalta ihan hieno...

Kun kävin kaupassa, Miisa oli rapussa ja aukasin ovee kun luulin et se lähtis ulos. No ei, tasan kurkkas ja tuli takasin. Tässä siis naapurin Miisa vielä melko tummassa kuvassa

 244046.jpg

Niin, kävin Löytötexistä hakemas kisunruokaa ja samalla katoin lankahyllyn. Sinne oli tullu Bambinoa ja Rustikaa runsain mitoin. Ostin kerän harmaamustaa Rustikaa yhteen pieneen joululahjaan...Sillo, kun mulla oli beige Rustikapaita kesken, sitä lankaa ei ollu oikein missään. Siitä tuli sit niin kuumakin, et piti purkaa se ja tehdä siitä se epäilyttävä ponchoriepu. Meinaan tuunata sitä tässä lähiaikoina, mulla on siitä yksi ajatus...ehkä.

Conanin aikana ehdin näin pitkälle

 244043.jpg

Siihen tulee toistakin väriä, ehkä ruskeeta tai vihreetä, sellanen retrohenkinen.Helppoohan tuollasta on virkata, pää tyhjänä ja unessa melkeen. Oon niin univelkanen et en tiä koska ehdin kuroo kiinni sen. Tänään nukuin päivällä kolme tuntia, neljästä seiskaan.Ihan hölmö olo tuollasen nukkumisen jälkeen.

Vihree takki, toinen etukaitale tekemättä ja vyö vielä. Valmistuu ehkä huomenna...? Sit voisin kuvata sen perjantaina päivänvalos. Tykkään et siitä tulee aika kiva, sellanen rento. En tykkää kauheen vartalonmyötäsistä neuleista, sellaset löllökät on kivempia. Ja tää on sellanen juuri. Ehkä tällä vartalon mallillakin on jotain tekemistä tän mieltymyksen kanssa :D

Kuukauden päästä sit alotan sen joulukalenterin! Olen tehnyt sellasta pienimuotosta kokeilua...eipä sitä mitään uusia kikkoja ja juttuja ole keksinyt, mutta sellasia helppoja muutaman tunnin neulomuksia ja virkkauksia ja vastaavaa. Sellanen odd ball-joulukalenteri. Mutta 1.12. vasta.

Ihan älytöntä et kaksi kuukautta niin vuosi vaihtuu. En ole saanu tänä (-kään)  vuonna mitään järkevää aikaseksi. Toisaalta en mitään järjetöntä vahinkoakaan, onneksi :) Mutta pitää kyllä tunnustaa että en ole niin kauheesti yrittänytkään, oon vähän sellanen ajelehtija, asunnosta / työpaikasta toiseen. Pitäis ottaa niskasta kiinni, ja ruveta toimiin. Ja olenkin kyllä netistä tutkinu kaikkia työ-opiskelujuttuja, se nyt vaan ei ihan riitä pelkästään. Mutta kyllä mä sit kun tää työ loppuu, eli joulukuussa sit alan tosissani toimiin asioiden eteen. On vähän sellanen muutoksen tarve, on niin tylsää taas. Joo, sellasta.

Nyt raejuustoa vielä kipollinen ja virkkausta, Conan alkaa just.

Öitä teille!