Se mainos missä naisen ääni sanoo noin ja se mies tekee pellillisen leipomuksia voitaikinasta...montako vuotta vanha mainos se oikein on ????? Musta tuntuu et se on pyörinyt yli kymmenen vuotta. Yksi kaverini sanoo et hänen joulunaika alkaa siitä kun näkee Cokiksen mainoksen ekan kerran. Ehkä mun joulunaika alkaa sit tästä  :D


Käsityön hinta aina mietityttää. On vaikea arvioida paljonko pyytää palkkaa esimerkiksi itseneulotuista tumpuista. Langan arvon laskee helposti, mutta entäs sen työn ? En itsekään osaa sanoa mitä mistäkin maksaisin. Toreilla ja turuilla näkee käsitöitä myynnissä ja hintahaarukka on hurjan laaja. Sellainen joka itse tekee tai on nähnyt itse tehtävän, osaa työtä arvostaa. Seuraamassani Viipaleita -blogissa Satun mielipide ilostutti :)

Aihetta sivuten, olen mennyt hiukan sekaisin ja virkannut jäniksenpäitä ( niistä joulun jälkeen lisää ) melkoisen kasan. Syystä että niihin saa tuhlattua jämiä, niistä tulee ihan söpöjä ja niitä on helppo tehdä. Anyway. Ne oli tuossa pöydällä levällään kun Sam Sämpylä  tuli käymään ja se kysy mitä nää on. Sanoin et sellasia rintakorun tapasia. Sano et siskontytöt vois tykätä. Sanoin et ota siitä vaan mikkä haluat. Niin sitten se otti kaksi ja kysy mitä ne maksaa. Ei ne sulle mitään maksa. Niin se sano että pennissä on miljoonan alku ja anto mulle kympin :)

Jos pennissä on miljoonan alku niin kympissä on monen miljoonan.

Tai edes Pariisin matkan...

                2143328.jpg

Jos näkis sillä kertaa muutakin kuin lentokentän :D

Mukavaa sunnuntaita.