ROOPE

Roope on 17.9.2002 syntynyt kissaveijari. Roope huolehtii ja hoitaa muut kisut, korvat  pestään muilta ainakin kerran päivässä. Roope on herkkusuu ja pitää huolen siitä että kupissa on aina muonaa. Herkkua on sei ja kinkku. Aamulla jos ei nouse tarpeeksi nopeesti ruokkimaan, Roope tulee sänkyyn metelöimään. Paras leikki on noutamisleikki. Roope tuo itse muovikorkin tai hiuslenkin ja sitten odottaa että " heitätkö sinä vai et ". Ja sitten kun heittää, niin Roope hakee ( mikäli Rasmus ei ole jossain kytiksellä ja ehdi ensin ) ja tuo vauhdilla takasin, " heitä uudestaan". Roope ei ole nimeksikään arka, vieraita tosin pitää tarkkailla hetki piilosta. Roopella on hyvät unenlahjat ja on kisuista ainoa joka kuorsaa. Nojatuolissa on hyvä ottaa nokkikset.

54399.jpg

REETTA

Reetta on Roopen sisko, saman poikueen kissoja siis eli syntymäpäivä 17.9.2002. Reetta on prinsessojen prinsessa, herkkuruokaa kuivamuonanappulat ja sei. Paras leikki Rasmuksen kanssa juoksentelu. Välillä kun leikki käy liian hurjaksi Reetta näyttää kuka on emäntä talossa ja antaa käpälästä kuonolle. Paras paikka nukkua päikkärit on tuolilla auringonpaisteessa, kuten kuvassa. Pienenä Reetta oli arkajalka, mutta nykyään reipas, yleensä piilottelee vieraita vain hetken ja tulee sitten tervehtimään. Ennen nukkumista Reetta vanuttaa jotain pehmeetä, lankakerää tai peittoa. Reetta viihtyy myös kylpyammeessa makoilemassa, ilman vettä tietysti.Siistinä tyttönä Reetta järjestää hiekkalaatikon myös muiden asioinnin jälkeen. Nih.

54393.jpg

RASMUS

Viime syksynä (2005) eräänä sunnuntaina Hanna sanoi, että olisi sellainen poikakissa (kesällä 2006 Rasmus osoittautui tytöksi, mutta piti silti nimensä :) ) kotia vailla. Olihan se sellainen asia mitä piti pitkään :) ja hartaasti miettiä, että voiko kämppään ottaa kolmatta kissaa. Maanantaina aamupäivällä lähetin tekstiviestin, että otan sen . Toimituspäivääkin mietittiin muistaakseni viikonlopuksi. Hannan veli oli kuitenkin tulossa Tampereelle jo keskiviikkona, joten kisukin tuli silloin. Siinä olin sitten polvillani kuljetuskopan vieressä, ja kopan perällä piileksi mustavalkoinen pörröhäntäinen kissa, jolla oli ihanat pyöreät silmät. Matkaeväänä oli herkkuja kinkunsiivuista lähtien. Ihan vähän sai pitää sylissä, sitten mentiinkin televisiotason sokkeliin piiloon. 

47163.jpg

Kissa sai nimekseen Rasmus. Synttäripäivä oli ollut heinäkuussa (2005).  Rasmus kotiutui melko nopeasti, Roope hyväksyi uuden pikkusiskon parissa päivässä, Reettalla meni viikko vaatekaapin ylähyllyllä sähistessä. Nykyään kaikki on kavereita keskenään, ja parhaimmat kilpajuoksut on Reettan ja Rasmuksen välillä. Roopen kainalossa taas nukutaan parhaimmat unet. Rasmuksessa on pienen puutarhurin vikaa, muutama onneton ruukkukukka saa mullituksen melkeen joka päivä. Rasmus on myös herkkusuu, varsinkin hylaviili ja -piimä on namia. Kerran on pelliltä kadonnut jäähtymässä ollut korvapuustikin, joka löytyi sitten puoliksi syötynä sängyn alta.

Rasmus on edelleen tosi arka, ja menee vieraita piiloon sängyn alle. Silittää en saa minäkään, paitsi ihan vähän vaan.

NEKKU

Tarina siitä miten Nekku päätyi kämpän neljänneksi kissaksi on luettavissa täällä. Nekun syndepäivä on muistaakseni 6.5.

745409.jpg

Nekku on rohkea, utelias ja villi pieni riiviö, jolla on hyvä ruokahalu ja maailman pehmoisin turkki <3