Kaikki on varmaan katsonut TV-shoppia sen verran, että tunnistaa lauseen...eli kaupanpäällisistä kyse.

Mä tein Marjan kanssa kauppaa siitä Roselangasta. Tänään eteisen lattialla odotti Marimekon punainen ihkupihku pehmoinen kuori, ja arvasin oikein et Marjaltahan se. Mutta sisältö ei oikein vastannut "vajaa kerä Rosea" -ostoksiani, vaan

Niiskuneitiheijastin, suklaatia ja Lukutoukka ! Kiitos Marja, et olisi kyllä saanut !!! Mutta tosi olen hirmuisen mielissäni ja tykkään kyllä. Heijastimen meinaan kiinnittää prenikaksi ja Lukutoukkaa hipelöin viimeksi IdeaParkissa ollessani mutta en ostanut kuitenkaan...ja suklaa <3 Ja kiitos tietysti myös langasta, saan tänään sitten vähän virkkausta illan ohjelmaan.

Lupasin Marjalle parit tiskirätit ja kännykälle pussukan. Pussukka on valmis, samoin eka tiskirätti. Toista mun piti tehdä eilen jatkamalla muulla langalla, mutta sitten päätin ostaa sitä Bambua lisää niin tulee kerralla kunnollinen, eli se on vasta puolessavälissä. Ja koska mut näin yllätettiin kaupanpäällisillä, niin varaan option tehdä samoin :D

Kuoressa oli muuten myös Muumipostimerkit, jotka mun pitää kyllä höyryttää irti ja käyttää johonkin kivaan.

Nooh...tuo hihatin.Kiitos kommenteista ja kehuista, lovely :D

En minäkään eka tajunnut että siihen oli ohje. Ne kuvat oli niin hämärästi toisen jutun yhteydessä. Pitäs varmaan selata noita lehtiä, et mitä muita ohjeita niissä on mennyt huomaamatta sivu suun.

Se näyttää monimutkaselta mutta sitä se ei tosiaan ole. Ohje on vaikeusluokituksessa 2/4. Se on suora putki, ja nuo mallineuleet tuo siihen muotoa. Lyhyesti purettuna tuo ohje niin eka hihansuuhun sileetä ( johon ommellaan niitä erikseen neulottuja palluroita ) tai sileetä ja palluroita jos ne neuloo siihen samalla. Sitten tuota toista mallineuletta. Kerrosta neulotaan ihan normaalisti muutama silmukka, sitten luodaan puikolle silmukoita, taas neulotaan muutama silmukka, luodaan jne. ja sitten neulotaan vain oikeeta ja nurjaa, ja viimeisellä kerroksella päätellään ne luodut silmukat, jolloin ne ulokkeet jää vähän törölleen. Pääasiallinen mallineule selässä taas on periaatteessa joustinta. Aina välillä siirretään silmukoita  apuouikolle ja kierretään lankaa kaikkien silmukoiden ympäri ja sitten taas neulotaan normaalisti. Ja loppuun taas ne ulokkeet ja sileä osuus. Kukat on oikeeta ja nurjaa silmukkaa, ja lisäyksiä. Helppo myös, valmistuu 7:llä kerroksella.  En sen paremmin tohdi tässä ohjeesta kirjoittaa mutta näin pääpiirtein jos se jotakin auttaa. Nopeasti se valmistuu ja ei ehdi kyllästyyn kun vaihtelee nuo mallineuleet moneen kertaan.

En tiiä, ei se nyt ihan perintökaluksi taida mennä mutta kiva ja monikäyttönen tosiaan, itekin mietin farkkujen ja mekon seuraksi...No on siinä sellasta Antoinette-henkeä...ehkä vähän jotenkin espanjalainenkin...hmmm. Sanni en mäkään oikeesti ole kauhean tyttötyttö mutta nyt mä yritän hiukan :D

Ja SNY, niin höpö höpö! Sellasta asiaa sun nyt viimeksi pitää murehtia. Ihan samanlaisia tikuttajia tässä kaikki ollaan, varmasti kehtaat.

Villasukka, meil on eniten hortonomin vikaa Rasmuksessa niin voin postittaa sen teille kolmanneksi niitä tulppaaneja harventaan :D Vähän tyttöseuraa teidän poijjiille :)

Eilen virkkasin Isoveljestä pari palasta ja totesin et uusi Isoveli on paksumpaa ja karheempaa kuin vanha Isoveli. Mulla on nyt kymmenen palasta yhteensä, eli olen hyvin aikataulussani ja edelläkin.

Kello on kohta puol viis ja mun pitää käydä siel Prismassa. Nyt kyllä laiskuuttaa niin että meen bussilla, vaikka tuli tuo Geishakin tuossa maisteltua...

Illalla sitten Obaman kekkerit, mahtaa kaveria jännittää :)