Virkkaus jatkuu, loppu häämöttää, yksi pala ja reunat vielä, ja hapsut molempiin. B-kirjain on puolessa välissä.

Tänään käväsen Tampereella ihan nopeesti ennen töitä. En ole saanut aikaiseksi tilata sitä Sisu Glitteriä mistään, joten haen sitä Jokiselta. Hienoa, voin jatkaa sitä Vogueta kun saan noi ponchot käsistäni.

Mitäs muuten...no ei mitään, nää vuokranmaksupäivät vie aina mielen hieman alas :) Nyt voi taas kuukauden huokaista.Mietin jotain pienimuotoista kylppärin tuunausta viikonlopulle käsitöiden oheen, saapi nähdä mitä sitä keksii. Ostin jokin aika sitten valkoisen suihkuverhon, ja litteenä pakettina se on kadonnut jonnekin, varmaan jossain lehtinipussa. Pitäis se ettiä ja on mulla yksi mattoprojektikin mielessä...

Ensi viikolla on äitienpäivä. Äiti tykkää tästä kukasta , mutta ei sitä tahdo löytyä enää mistään.Tai ainakin kun vuosi sitten Tampereen kukkakaupoista kyselin niin kellään ei ollu mut kaikki kyllä tiesi mistä kukasta on kyse.Olisko mun pitäny mennä puutarhoille, kenties....Tai käydä täällä  pihistämässä?:)  Siemeniä kyllä olisi, kylvä tammikuussa niin kukkii toukokuussa. Ei oikein ehdi enää. Voishan niitä hankkia varastoon  ensi vuodelle.Pitää katsoa.

Country style - vinkki ! Mun melkeen naapurissa on tosi vanha lato, ja se on sillä hilkulla että koska sen katto lopullisesti romahtaa. Katto on harmaa, seinät punamullatut... Sellasesta harmaasta kattolaudan pätkästä saa  kivan (no ainakin minun mielestäni) ilmoitustaulun, haperoon puuhun nasta uppoo helposti. Nyt vaan odottelen koska se siis romahtaa. Tietysti, napee potku oikeeseen nurkkaan vois auttaa asiaan. Mutta se on parempi tehdä pimeessä:)

Son moi!

                                                    71915.jpg

 

Crocheting is almost over, only one piece to do. "B" is half done. Today I am going to short visit to Tampere, going to buy some yarn to Vogue-knitting.

I am going to tune my bathroom during this weekend. I have bought ages ago new shower-curtain, but I have lost it, so I have to find it first. I have also an idea to the mat...

Next week we are celebrating mothers. My mum likes this flower  , but I have not find it anywhere. Maybe I have to stole it from here ?:) I have find only seeds from net.

Near my home is a very old barn, and I have an obsession to the wood that it is made of ( I got an idea of a message board ). So I am now waiting for it to crash down. Maybe a kick to the right corner might make it to  happen sooner, but if Iam going to do it, I have to wait for the dark :)

Bye!