Ja niin Taina Salosta vei voiton ja tittelin " 1000. kävijä ", bravo, onnittelemme voittajaa ! Paketti postitetaan jos ei tällä,niin viimeistään ensi viikolla. Toivottavasti se on mieleinen, "iätön ja ajaton käsityöihmiselle suunnattu" :) .

No niin, sitten juhlahumusta :) arkeen takaisin. Ja heti luvassa valitusta; aloin eilen neuloon niitä Miran rannekkeita mustasta Nallesta. Ihan jees mutta neuloessa langasta irtoaa väriä. Meinaan antaa palautetta, on tuo nyt sen verran kurjaa. Muutenkin kun niiden langat on mitä on ja kertaakaan en ole napissu mutta nyt sen teen.

Eniveis, toinen ranneke on valmis. Aloitin myös hieman ekaa ponchoa virkkaan sen jälkeen kun mustaa lankaa ei nähny enää neuloo. Siinä oli eiliset käsityöhommelit.

En tietenkään löytäny mitään kivoja kukkaruukkuja. Ostin sit ihan perusruukkuja mut isompia, ja kaksi amppelia ja kaksi "amppelikiinnikettä", siis niitä mitkä saa verholautaan kiinni. Kotona sit vaihdoin isompiin ruukkuihin ne kukkaseni ja laitoin pienempiin ruukkuihin suojaruukuiksi Ikeasta ostetut pienet sinkkiämpärit. Näyttää ihan jees. Sitten kylvin ruukkuun auringonkukansiemeniä ja jotain kosmoskukkaa ja sit yksi ruukullinen kisuille heinää.Siinä mun puutarhuriprojektit tältä vuodelta. Vähiin jää kun ei ole parveketta.

Muutenkin innostuin siivoon ja vaihteleen huonekalujen järjestystä, ja sitten kello olikin jo kaheksan ja alko Käenpesä :)

Kissatapahtumia seuraavaksi:

Kuten olen jo kirjottanut aiemmin varmaan niin naapurissa asustaa kaksi kissaa, Bamsi ja toisen nimeä en tiedäkään. No, eilen tää "nimetön" oli alaovella odottelemassa sisällepääsyä kun menin kotia. Päästin sen sit rappuun, ja yleensä ne sit mouruaa oven takana rapussa et heiät päästetään kämppään sisälle. Tänään aamulla näin tän nimettömän rapussa taas, ja kun kiersin talon taakse viemään roskia niin eikö sieltä metästä päin juokse naapurin MOLEMMAT kissat kotia kohden. Olin hetken et mitä helv... kun tajusin et  se rapussa oleva kissa ei olekaan naapurin, vaikka on aivan saman näkönen. Olin siis päästänyt eilen väärän kissan rappuun. No, pihallehan se oli saatava. Sain sen ylätasanteelta syliini, reppanaa pelotti kun sähisi ja murisi mut ei se kuitenkaan raapinu tai mitään sellasta. Laitoin sen ovasta pihalle ja siihen se jäi töllisteleen. Toivottavasti siitä ei ole ihan hirveän kovasti oltu huolissaan kotosalla.En tiiä miks se kuitenkin oli mein rappuun pyrkimässä, toivottavasti sillä on koti JOSSAIN.

Kuvaksi pääsee tällä kertaa nää Suuri Käsityölehden kivat jutut. Tuo tyyny on tosi kiva, paitsi tekisin siitä taulun. Ja seinävaate on kiva kans, mutta vaatii multa perehtymistä liimakankaiden saloihin. Tuosta auringonkukasta tuli mieleen et Tiimarissa on hienoja isoja auringonkukkia myynnissä, sellasia country-tyylisiä.

65003.jpg

65002.jpg

Nyt vähän Knittyyn sompailemaan ja sitten kotia neuloon ja virkkaan, moi !

And we got a winner, Taina from Salo ! Applauses, applauses ! A surprise will be posted during next weeks.

I have been knitting wristwarmers to Mira. Bad, bad yarn, my hands are dyed by it :( I will give some feedback to Novita  about it. Anyway, first wristwarmer is ready now. I also crocheted a poncho bit.

I didn't find nice flowerpots, so I bought regular pots, but bigger ones.I also sow some seeds,  sunflowers and Cosmos bipinnatus. And some grass to cats.

Yesterday I let the wrong cat in  the house staircase and I  notice my  mistake today and got to do little job to get wrong cat outside. Those werent my cats, I know mine :) but it looked the same as my neighbour's cat.Sorry :)

I like a lot those crafts that are in the pictures. I want to do that first one, not a pillow but use a pattern for a picture on the wall. The tapestry (?) is nice, but I have to learn first how to use gluefabric (?). Too many difficult words today ! :) Bye!