En ole tehnyt käsitöitä yhtään vieläkään. Olin eilen niin tööt että nukahdin telkan eteen ja en tosiaankaan muista koska viimeksi. Siivoaminen on niin rankkaa hommaa, väsyy siinä.

 Mulla tuppaa kertymään kaikkee omituista sälää kaikille tasoille, ja olen Pinojen Kuningatar  joten eilenkin keräsin kaiken krääsän ruokapöydälle setvimistä varten. Joku pieni hippi halusi välttämättä olla seuraneitinä juuri tapahtumien keskipisteessä :)

 485294.jpg

Siivoaminen on kyllä sinänsä palkitsevaa että näkee työn tuloksen heti samantien (samoin pöytäpinnan)

 485291.jpg

Keittiöön muuttaneelle hyllykölle kasasin niitä kivoja keittiökamoja ja sattuu tästä löytyyn nuo lempiväritkin

 485290.jpg

Yhdelle hyllylle pääsi keittokirjat ja muut kokkausta sisältävät

 485288.jpg

Vasemmassa reunassa pikkuinen suklaakirja, eli ihania herkkuja suklaasta. Plärään aina keittokirjoja ja vesi kielellä katselin niitä suklaaohjeita jälleen kerran. Ensiviikolla sorrun daimin tekoon ihan varmasti. Mutta teen vain ihan pienen annoksen, lupaan.

Vaihdoin kukille mullat ja kylvin kolmeen ruukkuun jotain kukanpoikasta. Mikäli vanhat merkit paikkansa pitää niin mikään ei oikein idä ja jos itääkin niin Pikku Puutarhuri Rasmus koulii ne ensimmäisen ja viimeisen kerran. Mutta pitäähän lapsosen harrastusta pitää yllä :)

Kylppäriä pitäs vielä vähän järkätä mut en viihdy siellä kun pesukone mököttää nurkassa. Joten vien roskat ulos ja samalla käppäilen Lottoamaan.

Moikka moi.