En neulonut eilen yhtään! En tippaakaan! Mutta virkkasin verkkoponchoon lisää kukkia kun mietin mitä sillä nysäkerällä muutenkaan tekis. Nyt siinä on 16 vaaleanpunaista kukkasta. Toivottavasti se on sopiva Petralle.

Lähden kohta paikalliseen sekatavaramarkettiin ettiin jotain mukavaa äiskälle. Jotain pihaan laitettavaa, ei kuitenkaan mitään kasvia (paitsi piispankukka) eikä tonttua/kääpiöö...Saapi huomata mitä sieltä löytyy. Kortti on vielä askartelematta, ei ole mitään ajatustakaan kauheesti, mutta se saa luvan saapua Tiimarissa.Mun täytyy ostaa itelle myös puuvärit, kun ei mulla ole. Ja nyt mielestäni tartten.

Kissa-mysteeri tähän väliin. Kirjoittelin joskus huhtikuussa että meiän rapussa oli se naapurin kissan näköinen kissa, joka oli väärä kissa :) . No tänään roikotin Roopea narussa taas ja naapurin rouva ( ei Bamsin emäntä vaan toisen puolen naapuri ) oli ripustamassa pyykkejä ja se outo kissa sit pyöri sen jalois.Tietysti siinä juteltiin ja selvis että se kissa on heidän  Miisa ( ihana kisunimi ! ). Eli se siis asu meidän rapussa. Se kuulemma ulkoilee kovin harvakseen. Sanoin et luulin sitä Bamsin kaveriksi, ja  Miisa onkin Bamsin kaverin pentu,eli ei ihme että erehdyin. Roope tais hieman ihastua Miisaan, ainakin katteli pää kallellaan.Roope taitaakin tykätä vähän vanhemmista tytöistä, Miisa on jo 14 :) Sellainen juttu, onneksi en siis kauheesti mokaillu kun päästin sen kisun rappuun. Mahtoi olla ihmeissään kun sitten roudasin pihallekin...

Huomenna sitten kotipuoleen. Meinaan pöllyyttää varastosta loputkin langanpätkäni ja on siellä muutama käsityölehtikin. Sitten pitää säätää kuvien kanssa ja kaikkee muutakin pitäisi ehtiä.Aika menee niin nopiaa et ei taho peräs pysyä.Toivottavasti on hyvä sää, voi olla pihallakin kuvailemassa.

Kämpän lähellä ( joo, se lato on edelleen pystyssä :) ) on yks omakotitalo, sellanen ehkä 60-luvulla rakennettu. Se on tosi kiva, iso patio ja piha, harmaaksi rapattu. Joku pariskunta on muuttanut siihen pari kuukautta sitten, siihen asti se oli aina tyhjillään, puutarha hoitamatta jne. Pari viikkoa sitten siel oli haravointitalkoot (varmaan parin vuoden pudonneet lehdet yms.) ja nyt se takapiha on aivan älyttömän hieno. Siellä on nurmikko, joka on ihan täynnä helmihyasintteja tai vastaavia. Ja muutama narsissi. Näyttää tosi hienolta! Sininen nurmikko, sellasta mullekin sitten joskus :) Ja tällänen talo , mutta valkoinen. Tuo hevonen kuistilla on ihan jees.Apinakin saa jäädä :)

Alan tänään puuhaileen sen Voguen kanssa. Laitan kuvaa siitä kans vaikka on vielä kesken sit viikonloppuna.Saa nähdä kuinka pitkälle saan tehtyä kuvaushetkeen mennessä. Siitä tulee ihan erilainen kuin lehden kuvassa. Mutta jos oisin tehnyt sen ihan niin kuin ohje on, en voisi käyttää sitä vielä hetkeen. Ehkä kymmenen kilon päästä :)

Yritän keksiä kuvan vielä

                            71899.jpg

No, netistä imastua lankaa. Näyttää kivalta, sellaista syksyiltana neulottavaa.

Nähärään taas !

Yesterday I didn't knit ! Not at all ! But I crocheted flowers to the poncho. I hope it fits to Petra.

Now I am leaving to shop something nice to mum's (and dad's, of course) garden. No dwarf-statues or plants, something else. I also need to create a card, no idea yet. Maybe a visit in Tiimari helps.

I told earlier that I mixed some cats and let the wrong cat inside our house. Well, today I notice that it really lives in our house. It is girl, Miisa. Roope fell in love with her, couln't take his eyes of her. Roope likes elder girls, Miisa is 14 :) . It was so cute little cat.

Tomorrow back to home. Lots of things to do there. I hope we got lovely weather so I can take pics outside.

In our neighbourhood is an old house, and it got lovely yard with these flowers. It is like a sea, so many blue flowers , very beautiful.I want to have that one too someday. And this house , but in white. A horse on the porch is ok to me. A monkey can stay also :)

I am going to continue Vogue today. I will take some pics also, even it is not ready. It doesn't look at all like a pattern-picture. But if I had done it like it should be, I couln'd use that for a while. Maybe after 10 kg :)

The yarn in the picture is something I would love to knit during the fall-evenings.

Later!