Prinsessalla on lenssu. Olen pukenut kateille partsiulkoilua varten villapaidat ja nyt ne jopa kehtaa mennä ne päällä ulos. Mutta kylmä on ollut ja Reettan nenu on räkänen. Pyyhkin sitä Nessulla aina kun ehdin. Reettaa ei haittaa, vielä ainakaan.

Kurssipäivä tänään kesti tunnin, ja sen jälkeen etänä kotona tehtävänä kirjottaa työhakemus, siis harjoitella. En ole vielä ehtinyt, onhan tässä koko päivä aikaa. On ollut muuten aika erikoinen päivä tänään. Mikä lie laki tämäkin, että kun yhden työpaikan saa niin sitten kelpaisi muuallekin. Kotopuolestapäin soitettiin vanhainkodin keittiöltä ja Tampereelta tarjottiin tuurauksia palvelutalon keittiöstä. Sanoin sitten mikä tilanne mulla on (sille palvelutalon soittajalle) niin hän sano et ole yhteyksissä heti jos tulee muutoksia. Tais olla aika kova tarve työntekijöistä.

Mika soitti eilen siitä kämpästä. Ihan sairaan kallis!!! Ei tule kuuloonkaan!!!! Maksoin viimeksi Tampereella asuessani 10.50 e /m2 vuokraa ja tästä olis pitänyt 15.55 e., ja kortteli on melkeen sama. Törkeetä !!!! Täällä mä maksan nyt 10.90. Olen pökertynyt. Jatkan etsintöjä. Ainahan on Ratinan sillanalusta, ei kai siellä enää parveile niitä sarvipään palvojia...? :) Todella.

Mun piti käydä kirjastossa kopsimassa mutta kirjasto oli viel kiinni kun päästiin kotio, joten menen sinne kohta uudestaan. Pitäs ettiä paperit tän vuoden tuloista ja käydä verotoimistossa hakemassa uusi prosentti. Otan tuohon työhön ja sitten ekstraushommaan kanssa.

Sit pitäs käydä hakemas kermaa ja digestivekeksejä ja kokeilla leipoa jotain. Kävin Löytiksessä ja ostin kerän Nallea sitä neulottua pitsiä varten. Taidan kokeilla sitä nyt heti ja katella samalla Olemisen sietämättömän keveyden. Katoin eilen sen toisen ja tykkäsin.

 Pilkin eilen tosi pahasti ja nukahdin telkan ääreen kolme kertaa, sit luovutin ja nukuin pienet tunnin päikit ja sit taas uudestaan kahentoista mais nukkuun, heräsin puol ysi. Tänään pitää mennä aikasin nukkuun, on univelkaa.

En tiedä mikä pihalla haisee, mutta sisälle tulee ihmeellinen haju ovesta. Ei tää haise miltään maanviljelyshaisulta, eikä ruualtakaan...palaneelta...en tunnista. Mut paha on.

Mutta nyt siis telkan ääreen, tsau.