Maanantait sais pyyhkiä yli kalentereista ja almanakoista heti. Nyt. Siirryttäis suoraan tiistaihin niin olis niin paljon paremmin kaikki. Maanantai-aamu kello kahdeksan kuulostaa niin pahalta verrattuna esim. lauantai-aamu kello kaheksaan...

Voi, mä olen kattonu elokuvia ja lukenu ja neulonu ! Mistä alottais...

No, perjantaina kävin kattomas onko Brillaa ja olihan sitä mulle jemmassa neljä kerää ! Olé ! Ostin Löytiksestä neljä kerää lehmusnallea ( ja tähän väliin korjaus et Galaxi makso 7.50 eikä 7.90 siel vaikka niin viime viikolla muistin, mutta siis halvempaa, en ostanut kuitenkaan. Vielä :) ) ja sit ärrältä lainasin illaksi Houkutuksen . Ja olihan se ihan hyvä elokuva, vaikka taas arvailin aika hyvin et kuka kukin on ja mitä tapahtuu. Elokuvaa katellessa neuloin pipon loppuun ja virkkasin siihen kukan ( hyvä malli, pysyy hyvin päässä ja ei rupee töröttään ) ja sit neuloin huivin loppuun ja laitoin hapsut. Lankaa jäi yksi kerä, hapsuihin meni kaksi kerää. Tykkään et tuli aika kiva kesähuivi.

Lauantaina loin silmukoita just villatakkia varten niin pikkuveli soitti et kyydis pääsee Tampereelle jos on kiinnostusta. Totta kai ! No, lähdin niin hötäkässä et en muistanut ottaa Kitten Mohair vyötettä mukaan vaikka nythän sitä lankaa siihen syksytakkiin olis saanu. No, ehtiihän sen.  Hannan kodin näin ensi kertaa sitten, oli nättiä ja Hemtexin verhot mäkin haluan. Käytiin sit pikkasen ostoksilla ja  en ostanut oikein mitään erikoista, Henkasta ja Maukasta  korvikset ja hiuslenkkejä ja Annille pienen paketin synttäreitä silmällä pitäen. Akateemisesta julisteen (siinä on kahvimylly ja vastaavaa, sellanen maalattu, ei siis valokuvan tapanen), sit sellasen "lasipallo"-jutun missä on pieni hylje lumi-ja tähtisateessa, se oli niin hauska et korjasin talteen.Indiskasta pienet metalliset seinään kiinnitettävät kukkatelineet, Hannalle tuparilahjaksi tyynynpäällinen, Hemtexistä Hannalle edelleen torkkupeitto tuparilahjaksi..Olikohan se siinä...? Kotio tullessa Hesen ihanaa kasvishampparia ja uusi Talo ja Koti ja kisunruokaa...Sellasta. Mutta ihan mukava päivä oli. Kotona sit neuloin villatakin takaosan melkeen valmiiksi.

Sunnuntaina eli eilen...kymmenen mais heräsin ja aloin heti lukeen Da Vinci koodia, minkä lainasin Hannalta. Se oli niin hyvä, en malttanu jättää kesken vaan luin sen yhteen putkeen eli kolmeen asti. Elokuva ei kuulemma ole niin hyvä mutta onhan se katottava kuiteskin kun vastaan tulee.Sit siivoilin ja kävin kaupas, sit jatkoin neulomista ja kattelin Lainakengissä , lainasin sen Hannalta kans. Oli aika hyvä sekin. Vaikka ajattelin et jos toi Cameron on kekkulissa koko elokuvan, niin... Mut ei se ollu, eikä elokuva ollu vain ja ainoastaan komediaa. Samalla sain neulottua takaosan valmiiksi ja ekan etukappaleen sydämen valmiiksi, sinne asti. Eka kerä alkaa loppuun nyt, eli mun järjen mukaan langan pitäis riittää.

Sellanen "kulttuuripainotteinen" viikonloppu mulla.

Tuota villatakkia on kiva neuloo, just noita etukappaleita, kun on pikkasen sitä tapahtumaa siinä samalla. Takakappale oli vaan sileetä ja lisäyksiä ja kavennuksia, melko tylsää. Hihat meinaan neuloo yhtaikaa, muuten käy helposti ohrasesti, ja toinen hiha tekemättä.Saan varmaan tänään toisen etukappaleen valmiiksi, toinen etukappale onkin sit helpompi neulottava.

Kuvissa tällä kertaa Ninalle viimeksi lähetetty tuhkis ja pinssi, silmäpimentimen esittelinkin jo , silvuplee :

                 122321.jpg

                 122319.jpg

Tarkottaako tuo nyt sit et " melko villille ystävälle " vai "nätille villille ystävälle ", en tiiä. Mutta kumpikin käy.

See you later, alligator :)