Salla on mun boheemein ystävä joka kuuntelee vaihtoehtorokkia ja omaa nasevat ja osuvat mielipiteet. Salla tykkää syksyn sävyistä. Mä tykkään neuloa. Salla tykkää pysyä lämpösenä. Mä tykkään Sallasta.

Ihanaa sinapin/leijonankeltasta lankaa Lankamaailmasta, en muista nimeä. Neuloin rannekkeet ja tuubipituisen kaulaliinan, johon toiseen päähän napit ja toiseen virkkasin lenkit, voi pitää joko peruskaulaliinana tai napittaa kaksinkertaseksi tuubiksi. Kiva noin 7 Veikka paksunen lanka, sopivan vaihteleva mallineule, nää valmistu hetkessä. Oli kiva neuloa.

Lankaideasta muistaakseni perulaista lankaa. Mun makuun ihan liian ohutta mutta koska väri oli niin Sallaa, ostin sen. Neuloin simppelin huivin ja lopuista väkersin nappien avulla rintaneulan, hakaneulakiinnityksellä.

Ihan kiva siitä tuli, ja mukavantuntunen ihoa vasten. Toivottavasti on myös lämmin.

On ollu hurjia työputkia, vapaapäivät yhden erissä, nukuin tänään yli yhteen iltapäivällä univelkoja pois. Onneksi oon pysynyt kuitenkin terveenä, kovasti kaikkia pöpöaaltoja liikenteessä ainakin meillä töissä *koputtaa puuta*.

Viikonloppuna löyty sopiva väli keitellä fudgea!

Pitää tehdä kyllä toistekin, viimestään jouluna. Olihan se imelää mutta se tekemisen riemu ;) on sen väärti.

Ruotsista tuli ihana paketti Ninalta ja Astalta

Kirppikseltä ja Astan varastoista löytyneitä liinoja. Osa on niin kauniita etten mitenkään voi laittaa niitä peittoon, vaan laitan raameihin seinälle tauluiksi. Beige tai valkoinen paperi alle niin pitsi erottuu kauniisti. Kirjekuoren päällä on lahjanauhassa roikkunut Hello Kitty -amuletti. Oon pari vuotta sitten saanut tarvikepaketin Tilda -tonttuihin samasta osoitteesta, nyt sain tämmöisen

Ihana, kaikki Tilda -jutut on ihania. Tusen tack! <3 Tildapapereita päätyi eilen Sinooperista mukaan, Beach -aihe oli halvennuksessa niin ei sitä sinne voinut jättää. Muusta krääsästä tulee pari pientä unensieppaajaa. Sieni oli muuten vaan söpö. Ostin niitä kaksi, toisen vei Nekku jo jonnekin.

Ostin myös origamipapereita, niiden ääreen siirryn nyt, tekee mieli taitella :)

Mukavaa tiistaita!