...niin kun mulla on nyt toinen putkisukka valmis. Sen ohjeen nimi on "Unisukat". Olipas se nopeesti tehty kun oli niin paksu lanka. Pitää tänään laittaa se toinen puikoille ja tehdä heti perään tai jää tuokin raasu parittomaksi. Tapaa käydä niin mun sukille. Mä en kyllä voi pitää sukkia nukkuessa, mutta kai niitä saa muutenkin käyttää? :) Pitää käyttää varoen kun menee varmasti helposti rikki, kun ei ole mitään vahvistettua kantapäätä tai jotain. Ristipistoo en ehtinyt sitten tehdä yhtään, kun toi sukka vei kaiken ajan mitä riitti.

Käytiin eilen illalla ulkoiluttamassa kahta lassieta. Siis collieta. Siis Skotlanninpaimenkoiraa :) Ne oli veikeet! Välillä kun pysähdyttiin niin ne seiso rinnan ja katsovat päin ja ihan kuin ne olis hymyilly. Kyllä mä tiiän että ne vaan näytti siltä, mutta silti...  :) Tosi kilttejä ne oli, en kyllä koskaan ole kiukkusta lassieta nähnykään.

Rääpäsin tuohon pari haavetta, tuollainen valoisa olkkari olis ihana. Noista päällyskankaista...yksi kukallinen nojatuoli riittäs, muut sais olla valkosia vaan.Toises kuvas on ihanaa kamaa, mutta liika on liikaa sitäkin tyyliä.

Joops, kirjottelin tuossa muutaman enkkupätkän ja nyt on pää tyhjä et mitä vielä kirjottas. Ei ole oikein mitään asiaa, taidan kadota tästä koneelta, moi!

                             89122.jpg

                      89115.jpg