Tiistaina iltapäivällä :

 1618545.jpg

Koska Sini tulee? Onko vielä monta tuntia kun Sini tulee? Joko Sini tulee?

 1618547.jpg

Mää en jaksa enää odottaa...

Mutta tuli se Sini viimeinkin, ihanien kantamusten kanssa

 1618549.jpg

Kissoille kahdenlaisia namuja ( kaikki on nyt syöty :)) , neljä kerää lankaa, kassinkahvat, Marimekon tabletteja ( joista olen edelleen järkyttynyt ja miettinyt että voisin laittaa tuota vaaleenpunasta nyt enemmänkin kämppään...) ja ihana pieni kännykoru, pakattuna kauniiseen kassiin

 1618552.jpg

Kiitos tuhannesti Sini, oli ihana nähdä ja jutella ! Sää olit juuri sellanenkin kuin kuvittelin, tosin en tiennyt et sun sisällä on pieni biologi ja metsien nainen :) Enkä kuvista ole huomannu kuinka valtavan isot silmät sulla on...

Mulla oli Sinille vain kassi, jonka tikkaukset on päin prinkkalaa...

 1618556.jpg

Onneksi tämmösiä hävettäviä tilanteita voi korjata jälkikäteen :)

Marjutille me lähetettiin Nekun kans pieni paketti

 1618554.jpg

Oon ihan koukkuuntunut noihin neulakukkaroihin, joten sellanen mulla oli tehtynä. Ja sit suklaata ja killiruokaa, ja lankakortti, joita tuli kerran Simply Knittingin mukana. Jos näyttää siltä että kuvattu on asvaltin päällä postin nurkalla niin oikein näet :)

Moon virkannu eilen ja meinaan nytkin jatkaa samaa. Sinillä oli kiva virkattu kassi mukana ja mäkin sit inspiroiduin.

Kävin tänään töissä taas uudessa paikassa. Ikinä ei tiiä millasta niissä on, ja ei nekään tiiä ikinä millanen tyyppi sinne tulee hiihteleen. Aina se hiukan miettyttää. Ensivaikutelma on tärkee ja ratkaseva tässäkin tapauksessa. Aamulla saavuin paikalle ja esittelin itteni ja mistä tulin niin Justiinan oloinen keittäjä tervehti ja esitteli kanssa ja samalla aukoi vimmatusti laatikoita. Kysyin sitten että mitä sää hajet, ja se vastas että helvetin juustohöylää *. Sillä hetkellä hymyilin sisäisesti ja tiesin että täällä ei turhista pingotella ja ote on rento ja vapaa, ja laahustaessani pukkariin mietin että tästä tulee vielä hyvä päivä.

Ja hyvä siitä tulikin.

Helvetin hyvä.

 1618571.jpg

* Jos vastaus olis ollu  Fiskarsin mustavartista juustohöylää niin kyllä siellä ois muutenkin menty pilkulleen. Ja tietysti kiroominen on rumaa mutta ei kiinnitetä siihen nyt tässä yhteyressä huomioo :)

Nyt virkkaan, ciao!