Ratiossa on uusi biisi pitkästä aikaa. Siinä mitään videoo ole mutta tykkään tästä ihan hirmusti.

Haluatteko kuulla Elisan viimeisimmät uutiset? Ei se mitään, kerron ne kuitenkin. Sunnuntaiaamuna kello 8.15 tuli tekstari että laajakaistan avaamisessa on sopimusteknisiä ongelmia, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja numero. Minä siihen aikaan mihkään soittele, jestas. Mutta sitten kun lähdin töihin kävellen niin soitin ja jonotin siihen numeroon siihen asti kunnes olin rautatieasemalla, eli vaatimattomat 22 minuuttia. Sillon vastattiin ja sanottiin et näin sunnuntaisin käsitellään vaan matkapuhelinasioita, soita huomenna uudestaan. Kiitti hei. Tänään soitin, jonotin ethkä noin vartin ja täti vastas ja sano että mun pitää soittaa tekniseen tukeen. Intin sitten että tämä numero mulle tyrkytettiin ja täti sano että no hän kattoo mitä mun nimellä löytyy ja löytyhän sieltä että laajakaistan asennuksessa on ongelmia (hei täti, mä tiiän jo! ) ja niitä on nyt aika paljon Tampereella, en ole ainoa. Ongelma on sellanen että ei löydy vapaita portteja ( ainoo portti mikä mulle tuli mieleen oli Lakeuden Portti Pohojanmaalla )ja joku työryhmä on perustettu niitä selvittämään ja kun kysyin et mitäs nyt sitten niin täti sano et kännyyn tulee viesti kun pelittää. Minä tietysti kysyin et millanen aikataulu niin viikossa kuulemma. Ja täti sano et elo-syyskuusta mun ei tartte maksaa mitään, koska mä olen jo viimesimmän laskun ehtiny maksaan missä on kesä-heinäkuu. Jäämme ihmettelemään.

En tiedä itkiskö vai naurasko, tää alkaa saamaan jo farssimaisia piirteitä. Voisin kirjoittaa tästä kirjan tai käsikirjoituksen elokuvaan. En tosin tiedä olisiko kyse komediasta ( Sekaisin Elisasta), dokkari ( Epäilyttävä Elisa), draama (Elisa ei armoa antanut) vai jopa trilleri (Elisa).

Keeppi on virkattu valmiiksi, enää kukkien kiinnitys ja se on valmis. Minjan vihree takki on kans melkeen valmis, laskin vaan langan vähän päin helkkaria joten se on vähän wierdo, no kattoo nyt. Sitten teen loppuun Janinan takin...ääh, loputtomasti näitä keskeneräsiä.

Katoin viikonloppuna The Ladykillers ja suosittelen lämpösesti, tosi hauska mutta ei kuitenkaan tyhmää tyhjännauramista. Tom Hanks on kyllä yksi parhaimmista näyttelijöistä, piti jotain kohtia kelailla eestaas, kun ne ilmeet on aivan älyttömän hyviä.

Lainasin Okalinnut ja oon kohta lukenut 2/3. Niiiiiin hyvä, kiitos vaan sille joka sen vinkkas! Nyt mun on pakko kaivaa se jostain ja katsoa se koko sarja, en mä muista siitä kuin sen komean papin.

                                              chamberl.jpg

Wikipedia tarjoili näyttelijästä ihan mielenkiintosta faktaa.

Oon kuunnellu tuota ration kipaletta nyt non-stoppina tässä kirjoittaessa ja alkaa jalka vipattaan sen verran että ehkä on Jussina mentävä vähän tanssaileen vaikka on niitä töitäkin siinä, onneksi vuorot alkaa vasta iltapäivästä niin ehtii nukkumaan. Nyt hiippailen työkkäriin hetkeksi ja sitten töihin. En kai mä käytä Tietotorin nettiaikaa johonkin niin tylsään kuin työnhakuun, olihan tämä nyt mielenkiintosempaa :)

Voikaa oikke hyvi!