Huonon elokuvan jälkeen ei voi muuta kuin pilkkiä netissä. Slipari on kasteltuna eteisen lattialla

 438919.jpg

Ja lankaa riittää myös taskuun, neulon sen huomenna, kastelen ja ompelen kiinni. Rasmus tuossa tarkastelee lopputulosta. Etualalla näkyvä on Rasmuksen pallo eikä maksamakkaraviipale :)

Voisin tässä kommentoida kommentteja osittain

Tomppi ( pikkuveli? Vai joku muu? ) : likanen? Posteljoonitapaus? Likanen mieli? What ever.

Hiipi, kiitos kiitos...Ihan tavallisethan nuo mutta itte tykkään kyllä kanssa :)

Nina , I would love to see it <3

Sini , kyllä, skonssien kanssa juustoa  JA hilloa. Mutta rajansa kaikella, en tajua kuinka eräät ruotsinmaalla asuvat sukulaiset :) syö pannareiden kanssa hilloa ja raejuustoa, iiks :)

Susanna , en minä oikein ehtinyt ketään epäillä :D Ja tiiän nyt mistä kommentti tuli ja siellä on oikein nättejä kisuja. Hyvä että kommentoi niin tiesin korjata asian.

Mörköpostaukseen kommentoineet ( mikä muuten on se söpö kirjojen kummitus, Laban? Alban? ), niin ongelmat oli juuri niitä kuin aateltiinkin, mutta nyt pitäisi pelittää. Toivottavasti *sormet ristissä* .

Carita tuolla mainitsi Nanson Mirkka-topin ja laitetaan siitä kuva vielä tähän. On hieno, sellanen vähän erilaisempi jo malliltaankin

 438924.jpg

Tahtoo kyllä.

Roseet, kyllä. Tosi helposti saa aika nättejä. Suurin homma on tuo virkkailu. Ja tosiaan Helmis , hyvä idea virkata ne langat sinne piiloon. Pitääkin kokeilla.

No niin, en keksi muuta. Mutta kiitos kaikista kommenteista, olen itekin yrittänyt muistaa kommentoida kun olen blogeissa kyläillyt.

Asiaan liittyen, olen miettinyt vähän tuota blogirivistöä tuossa vasemmalla.Siinähän on siis murto-osa niistä  mitä blogeja seuraan. Blogilistan kautta seuraan 80-90 blogia, sitten koneen suosikeissa näkyy ne jotka ei ole blogilistalla ja ulkomaiset. Niin tuo on toisaalta vähän turha tuossa. Voisin tietysti jättää siihen ne ei-blogilistalla olevat, kun tuosta löydän ne helpommin kuin koneen suosikeista muiden juttujen keskeltä. Pitää nyt funtsailla.

Taidankin mennä katsoon uusimmat neuleblogit nyt, ja sitten ehkä nukkumaan.

Hyvää viikonloppua !

 438927.jpg