löytyy SK 3/09. Tuo liivi on grafiitinharmaata Alfaa, erittäin nopeaa ja kivaa lankaa neuloa. Niina tykkäs siitä ja oli sopiva, joten oon tyytyväinen. Omaani en ole saanut vielä alulle.

Oon ollu hieman puolitehoinen. Oon kamalan väsynyt. Hain apteekista rautaa ja multitabseja. Nukuttaa silti. Nukuin viikonloppuna 11 tuntia ja sitten kun olin ollu pari tuntia pystyssä, meni silmät väkisin kiinni ja nukuin parin tunnin päikkärit. Ei ole tapaistani, lienen siis tulossa vanhaksi. En tunne kuitenkaan itseäni kipeeksi joten tuskin kyse on mistään vakavammasta. Kevätväsymystä.

Kevät niin. Tuossa joulun jälkeen mietin että koskahan napsahtaa blogeihin ekat kuvat tulppaanikimpuista ja tarinat kuinka kevättä jo kovasti odotellaan. Heti uuden vuoden jälkeenhän niin tapahtu. Nyt niitä kimppuja on jo ruokottomasti. Tykkään kyllä tulppaaneista, tykkään keväästäkin. Mutta en ole vieläkään kyllästynyt tähän talveen, kerrankin on lunta ja pakkasta niin että piisaa. Mää rullaan polvisukat nilkoista ylös ja nautin tilanteesta :) Huomautettakoon vielä että mun ei tarvi kolata pihaa, kulkea autolla tai junalla, siksi ehkä tykkään :D  Ens viikolla on jo maaliskuu ja sit oikeesti kevät on jo lähellä. Mutta lunta varmasti piisaa vielä hetken aikaa.

Olen aloittanut virkkaan sivuprojektia. Teen sitä Novita muovipullokierrätyslangasta Flipflopista, turkoosia ja valkosta. Pitää ostaa siihen muutamia keriä että maaliskuullekin riittää, sitä on kiva virkata telkan ääressä, kun ei tarvi ohjetta seurata. Maaliskuussa osallistun Hamsterointiin joten lankaa ei voi ostaa, siksi pitää hamstrata hiukan etukäteen.

Selvittelin eilen vähän lankavarastoja just Hamsterointia silmällä pitäen. Posti ja kirja-ale ovat kotiuttaneet muutamia opuksia, joista varmasti tikuttelen maaliskuussa jotain kivaa

1266927534_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Neuleita kullannupulle löyty Infosta alle viidellä eurolla! Oon himoinnut sitä jo pitkään ja lainannut kirjastosta monta kertaa. Ehkä ihanin vauvanvaatekirja ikuna. Voisin neuloa sieltä ihan kaiken.

Nation tuli Bookplussasta, tykkään. Varmasti teen ainakin jotain. En oo ehtinyt lukeen sitä tarkemmin, mutta kolmeen kertaan selannut. Jämälanka -kirja tuli eilen, se tuli MyPackinä ja jouduin hakeen sen Siwasta enkä postista, hämmentävää. Kun nuo muut tuli kyllä postiin. Tykkään siitäkin, haluan heti sen tunikan siitä, mutta ei mulla oo niin kaunissävysiä lankoja ollenkaan. Tilda -kirjan sai alle kympillä kun tilas kaks normihintasta. Mitäpä Tildasta, Tilda on ihana. Oon väkertänyt jotain Tilda-juttuja jo jonkin aikaa, vois rusentaa niistä oman postauksen johonkin väliin, pitää vaan viimestellä ne kirjonnat sun muut. Tahtosin ommella niitä juttuja mutta musta ne kaikki pienet palaset ja niiden yhdistäminen tuntuu hirveen työläältä. No, pitää vaan alottaa jostain.

Lankavarastoa tutkaillessa löysin vain viisi korkkaamatonta kerää tai vyyhtiä joten kaikenlaista jämäilyä on luvassa. Ja niin olihan mulla kassillinen hahtuvaa joita ei oo alotettu, joten niistä sitten. Vauvanpöksyjä ainakin, niitä on niin kiva neuloa.

Mitää last seasoneita en oo jaksanu kuvailla mutta yhden kuitenkin. Neuloin tän peiton joskus syksyllä ( ja esittelin blogissakin ) ja virkkasin siihen tuon reunan. Niin nyt virkkasin sit viel reunalle reunan :D

1266927750_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja luulen, että vielä yksi simpukkakerros siihen tulee, kun vaan päätän värin ensin.

Paistoin eilen kalaa pitaleivän väliin ja marakatit oli aktiivisena keittiössä. Rasmus, tuo ujo ja hiljainen, vetäisi suorastaan soolon jossain vaiheessa korkealta ja kovaa.

Moon hämmästyksestä mykkänä.

Iloista viikkoa!