Menin nukkuun eilen jo :D kello kaksi ja heräsin puoli kahdeksan ja nousin heti ylös. Tekemättömät työt painaa kahdessa merkityksessä. Liu sai tuossa juuri tukan päähänsä...nyt mietin pitäskö tehdä sille jokin kampauskin.

Minna kysyi kissan ohjetta niin sehän löytyy täältä.

Elokuva ei ollu liian pelottava ja tykkäsin...kauheesti nykyään tämmösiä samantyylisiä elokuvia missä on "yllättävä" twist. Niihin alkaa tottumaan.

Niin on se Nekku ihana <3 Mua rupes hymyilyttään kun Strömsössä sanottiin monta kertaa "nekkumainen maku" kun ne keitti sitä glögiä. En muuten ole keittänyt nekkuja aikoihin. Saan aina raivarin kun ne juttuu paperiin kiinni, niihin pieniin vuokiin. Eikä oo luntakaan mihin saisi ne tötteröt pystyyn jos leivinpaperista vääntäs.Eikä suolaakaan niin paljon. Ja nyt kun mä niistä kirjotin niin mun tekee hirveesti mieli nekkuja...apua.

Pitäs käydä alakerrassa varaamassa pyykkitupa ja sit käydä suihkussa. Sitten vois vähän askarrella ja neuloa ja jos löydän vinkin miten nekut saa irti paperista ( ei ne lähde vaikka voiteleekin :( ) niin voin keittää niitäkin...taidanpas googlata vähän :)

Mukavaa päivänjatkoa !

 2131674.jpg