Up high and down low :

Buttony on melkeen valmis, napit vielä ja päättelyt. Jo oli aikakin tässä kämpässä valmistua jotain neulomuksia.

Olen käyny töissä ja nukkunu, siivonnu tätä kämppää ja Mesettäny ja Skypettäny. Olen suorastaan kipeä jos en aukase tätä hemmetin masiinaa. Joka muuten alkaa oleen melko valmista kamaa, tänäänkin enimmäkseen temppuillu. Edessä on uuden hankinta, mutta maksetaan nyt ensin tuo postissa odottava telkkari pois. Se odottaa siellä koska  jonkun pitäs soittaa postiin ja tilata sille sopivaan aikaan kotiinkuljetus. Se joku ei tänään muistanut, ehkä huomenna.

Pääsiäisvieraalla on myös logistiikka- ja ajoitusongelmia. Jos pääsiäisen tulo riippuu vieraasta niin mulla saataa olla pääsiäinen vasta ensi kuussa. En stressaa, kun tulee niin tulee.

Töissä on mukavaa, huomenna viimenen päivä. Ensi viikolle on jo töitä kanssa, en voi valittaa.

Eilen sain avata myös Snyyn lähettämän paketin

 1388450.jpg

Ihkua pinkkiä lankaa ja Levollisuuden lahja -kirja ( "Tässä pienessä kirjassa on 181 ajatusta rauhasta ja levollisuudesta. Se on ihana lahja kaikille, jotka haluavat löytää tyyneyden hälyn keskellä" ) jossa oli ajatuksia herättäviä hajatelmia ja ajatelmia, valtavan kauniisti tehty patalappu (en kyllä raski käyttää kuin koristeena) ja kortti jossa kissa villapaita päällä neuloo! Kiitos Snyy, ihana paketti ! Lanka on ihanaa ja jos kehtaan sanoa niin toinen niistä on jo puikoilla :) ja noita pikkukirjoja oon hipelöiny aina postissa jonottaessa...kyllä, se olin minä :)

Neulontafiilistä löytyy kanssa, onneksi nyt pitäs löytyä sitä aikaakin. Kaikissa uusissa lehdissä (SK, Moda ja Novita) on ollut jotain kivaa toteutettavaa, sitten on muutakin inspiraationlähdettä tullu hankittua. Kyllä se tästä taas lähtee käyntiin.

Mua painaa. On ollu kovasti lehdissä puhetta noista romanialaisista kerjääjistä tuossa Hämeenkadulla. Tähän asti olin nähnyt vain kolme eri miestä, tänään Mäkkärin kulmalla oli tummasilmäinen meidän Iidaa muistuttava tyttö. En osaa sanoa ikää. Ehkä 15 tai enemmän. Siinä se istui lehden päällä ja nojasi kivijalkaan katse katuun luotuna. Voi vaan kuvitella millaista sillä tytöllä on istua siinä kerjuulla kun omanikäiset mimmit painaa ohitse muotireleissä kouluun ja shoppaamaan. Mä en ota kantaa siihen onko tuo kerjäys luvallista, rikollista yms., mun puolesta tehköön ne miehet mitä tahtoo mutta se tyttö! Voi, sen pitäis olla koulussa ja pyöriä kavereittensa kanssa...Mun tuli ihan hirvittävän paha mieli, koska tiedän että sillä tytöllä ei varmasti ole helppoa ja en voi mitenkään häntä edes auttaa. Rahan antaminen ei auta yhtään. Voi vain arvailla miten tämä tyttö laitetaan tienaamaan muutaman vuoden päästä. Alkoi ahdistamaan. Istuin bussiin poski- ja otsanahka kireällä ja aloin pillittään vasta hississä melkein kotona. Ja nyt koko päivän olen sitä tyttöä miettinyt. Ahdistunut, surullinen, vihainen... Miksi tää maailma on näin paska ja epäreilu paikka ? Ennemmin helvetti jäätyy kuin täällä saadaan jokin tolkku aikaan, eli ei koskaan. Eniten ketuttaa kaikki.

Kissat voi hyvin. Rasmus on hankkinut valtavan heinämahan joka viistää melkein lattiaa ja Nekku on jatkuvasti tihulaisena tekemässä tuhojaan. Jännä juttu, se pitää tosi vähän meteliä itsestään mutta kun sen reittejä seuraa niin tuosta on vähän kaapastu tapettia ja tuossa on raapimajälkiä ja kukahan tätäkin on purrut jne. Mutta kun sitä katselee, niin silloin se ei tee mitään. Mutta kyllä mä muistan kuinka meillekin huudettiin pienenä : " Mitä pahaa te oikein teette kun te ootte niin hiljaa? "

Ja mehän ei tehty koskaan mitään! :)

 

                            All I Need to Know About Life I Learned from the Easter Bunny


Don't put all of your eggs in one basket.
Walk softly and carry a big carrot.
Everyone needs a friend who is all ears.
There's no such thing as too much candy.
All work and no play can make you a basket case.
A cute little tail attracts a lot of attention.
Everyone is entitled to a bad hare day.
Let happy thoughts multiply like rabbits.
Some body parts should be floppy.
Keep your paws off other people's jellybeans.
The grass is always greener in someone else's basket.
An Easter bonnet can tame even the wildest hare.
To show your true colors you have to come out of your shell.
The best things in life are still sweet and gooey!

 1388807.jpg

Rauhallista ja aurinkoista pääsiäistä