Töissä menikin puoltoista tuntia pisempään kuin piti, olin vasta puol kasi kotona.Tunnelman kohottamiseksi maksoin netissä laskuja :) Oikeesti on ihan jees olo kun maksaa laskut, saa aatella et nyt ne on sit maksettu.Täydellisiä naisia tässä odotellaan...

Katoin postit, Saunalahden asiakaspalvelu on nopea:

Hei,

Koska laatikkosi on ollut jossain vaiheessa täynnä, on se joutunut esto-listalle. Poistin sen listalta, joten lähiaikoina pitäisi toimia oikein. Jatkossa kannattaa tarkistaa, ettei enää listalle joudu. Kun laatikko tyhjennetään asiakkaan toimesta, niin se ei heti aukea uudestaan.

Tuossa toisessa osoitteessa wtp@jippiii.fi, laatikko on siinäkin kohta täynnä, joten kannattaa käydä tyhjentämässä sekin mahdollisimman pian.

--
Ystävällisin terveisin

Selvis sekin. Tallensin kaikki mahdolliset koneelle, kuvat, videonpätkät yms. ja sain kummankin 1/4 M kokoon, eli saa hetken olla tyhjäämättä. Postiin tuuppaan nyt sit pikkuhiljaa neulontalistaa ja muutakin lukemista. Tyhmä kysymys tähän väliin, miten meilit kannattaa tallentaa koneelle? Siis pois sieltä postista.Pitääkö ne yksi kerrallaan kopioida ja tallentaa...apuva, mulla on wtp:ssä 42 meiliä jotka haluan varmasti säilyttää...Kääks.

Hain apteekista droppia, ja apteekin salmiakkia kans koska se on niin hyvää. Kyllä se tästä, onneksi kurkkukipu on suht hyvin siedettävissä.

Mua työllistetään tänään nyt oikein kunnolla :) Puhelu aamulla ja sit Mira diilas mulle töitä...saa nyt kattoo tuleeko siitä mitään sit. Sellasta keikkahommaa paikallisessa uudessa menopaikassa. Siellä ei ole keittiöö, joten en mene sinne kokkaan. Mulla ei ole anniskelupassia, en siis mene tiskinkään taakse. Karaokelaitteita en osaa käyttää ja vaikka osaisinkin, niin ei todella mun hommaa. Portsariksi olen liian pieniharteinen ( vaikka melkonen amatsoni olenkin :D ), vaikka luonteeni vois olla ihan oikee siihen hommaan. Mutta siihen portsarien lähelle joudun/pääsen :) eli narikkaan ja lipunmyyntiin. Varmaan ihan kiva homma, kun on siis aika satunnaista, ei tarvi aina olla töissä kun muut on viihteellä. Ja pääsee sit suhtvarmasti ainakin kuunteleen esiintyviä bändejä.Mutta ei siis ihan varmaa vielä, mutta ehkä. Mira on siis tiskin takana. Siitä tulee varmaan ihan kivaa, ihan mukavan tuntusta porukkaa.

Jeps, en ole tänään neulonut  mutta kun pääsen tohon telkan eteen niin sitten sitäkin. Hyvä! Oikeesti mun pitäis vähän siivota taas, kun joku kissoista oli vetänyt vaatekaapista kasan vaatteita lattialle ja sama juttu varastohyllyn puolella. Reetta näyttää vähän syylliseltä... Mutta nyt vaan nostin kamat takasin ja ovi kiinni, viikkaillaan sit huomenna paremmin, tai joulun jälkeen...

Joo kyllä tuohon Lostiin jää koukkuun. Musta se on ihan hyvä sarja mutta en ole niin hurmoksessa kuin moni muu. Mä vaan haluan tietää mikä hitsi tässä on se pointti. Mustia leijuvia pilviä ja jääkarhuja ja muuta...Netin juonipaljastuksista on nyt jotain selvinny mutta ei ihan tää ydin. Sisko sano viikonloppuna että et kerro mitä tapahtuu ja sit tenttas heti perään et mitä siinä tapahtuu...daa?

Nälkä, vaikka töissä söin tosi hyvää kasviskeittoo ja tuoretta ruisleipää kasapäin. Voisko joku diilata tänne jotain hyvää nyt niinku vartin sisään? Pliis? Ei millään jaksa mihkään kauppaan. Kaapissa on kyllä RUOKAA mutta ei mitään HYVÄÄ. Mira kyllä anto myrskyvarotuksen että huomenna lenkille. Niettä oikeesti parempi et jättää herkuttelun väliin...

Löysin Googlen avulla vahingossa tälläsen ilmotuksen kun etin kissakuvia

 260199.jpg 

On voinu junnu kietasta aamukahvin väärään kurkkuun, jos ei ole tästä tiennyt :D

Ja sitten vielä sokeriksi pohjalle jotain vinkeetä ( kajarit päälle ) :D Tämmösiä juttuja minä saan sähköpostilla...

Nyt telkan eteen, moiks!