..ja hyvää alkanutta vuotta, ollaan jo pitkällä menossa :)

Oon vahtimassa pikkuveljellä leikkauksesta toipuvia kissoja ja mietin mitä tekisin kun kaverit vaan koisaa, sitten keksin että voisin lukea pitkästä aikaa blogeja, ja kirjotella ehkä itsekin. Kotona datailu tyssähti marraskuussa kun emolevy meni rikki (ja kaikki 4000 kuvaa sen mukana...argh...mutta ehkä ne saa jotenkin vielä pelastettua) ja uutta en ole saanut hankittua. Jotenkin terveellistä huomata et ilman dataamistakin voi elää. Tosin oon dataillu töissä ja luurista :D Oon tarttunut kirjoihin, telkan kaukosäätimeen ja puikkoihin kun aikaa on ollut ja kädet näpyttelystä vapaat, tulostakin on kun saan kamerasta purettua.

First things first eli edellisen kommentit ; Pilvi, me saadaan 15 prossaa alennusta. Ihan kelpoalennus, ja tulee hyödynnettyä nyt kun on tarvetta uusille huonekaluille, tähän asti oon ostanut vaan pientä krääsää. Sanni, meillä on niitä pehmoruokia. Ne myytiin loppuun ennen joulua mutta nyt niitä on taas lisää. Mimi sai jouluna niitä jäätelötötteröitä, tahtosin ne itellenikin. Ja sen setin missä on paistettu kananmuna :) Minna, toivottavasti pääsen messuille tänä vuonna, pitää olla valpas ja ajoissa liikkeellä ja toivoa vapaata siihen. Kuulin muuten vinkin et kissa saattaa nyhtää karvojaan kalan vuoksi. Jätin kalat pois kissojen appeesta ja Roopelle on alkanut kasvaa haituvat takasin. Mamma on hyvin ilonen tästä :)

Kämpänhaku on lopultakin tuottanut tulosta ja muutan muutaman viikon päästä pieneen luhtitalokaksioon. Työmatka vähenee alle kahteen kilometriin ja asumismukavuus muutenkin paranee. Haaveilen uudesta sohvasta ja sängystä, kiva että saa pitkästä aikaa erillisen makuuhuoneen ainaisten yksiöiden sijaan. En ole vielä ehtinyt katsomaan asuntoa, mutta ei se ainakaan tästä voi paljon huonommaksi mennä. Oon pakkaillu kamoja jo kasaan. Ensimmäinen muutto vuosiin niin että lankalaatikoiden määrä on huomattavasti pienempi kuin edelliskerralla. Puoli vuotta vielä niin varasto on nolla ja saan alottaa alusta tyhjältä pöydältä.

Jonkinlainen nollaus oli tammikuinen parturissakäyntikin, miinus 40 senttiä ja mulla on ihan lyhyt tukka. Eka mietin et jos otsuri ja jonkinlaista kerrostamista...mutta sitten keksin et eiku lyhyt, kaikki pois vain. Se pitkä tukka oli niin nähty. Tykkään tästä lyhyestä, helppo pestä ja kuivata. Ja kaikki jotka on nähneet sanoo et sopii kivasti, sellanen aikuisen naisen tukka. En tiedä palaanko pitkään tukkaan koskaan, jää nähtäväksi. Tiara sopii tähänkin malliin ihan hyvin ;)

Neulomista ja virkkausta on tullu tehtyä siis, sellasia pieniä töitä tosin. Lehdissä on ollu ihan järkysti kivoja malleja, neulemekkoja sun muita. Novitan lankauutuuksissa on ollu tosi nättejä värejä ja pipellyksiä, käyn aina kaupassa lankahyllyn kautta hipelöimässä. Tekis mieli neuloa sekä tosi värikästä että jäistä valkoista, runsauden pula. Mitään Ihan pakko saada -neuletta ei ole tullut vastaan, mutta ompelus kylläkin, SK:ssa oli ihania Amy Butlerin kankaita ja kaunis takki. Mun on ihan pakko saada sellanen kevääksi, tankkasin ohjetta ja osaisin ehkä ommella sen. Pitäs käydä Eurokankaassa tsekkaamassa kangasvalikoima, ne punasävyset on tosi kauniita mutta kun mulla on jo punanen trenssi niin tahtosin ehkä jotain muuta, huikeeta sinistä/turkoosia...tai ehkä liilaa. En kauheesti ole tykänny liilasta ennen mutta nyt virkkaan sellasta palatakkia ja siinä on liilansävyjä ja valkoista, en ois ennen voinu juuri kuvitella. Anyway... jotain värikästä sen pitää olla harmaan villakangastakin jälkeen.

No niin, tässähän ne viimesimmät kuulumiset, lataan neulomuskuvia kun saan laitettua sen piuhan pään kiinni johonkin toimivaan :)

Iloista viikonloppua!