Suoraan asiaan.

Töissä meni tänään ihan hyvin, en ollutkaan aivan pihalla. Tosin mokailin sen verran että pudotin purkillisen jalapenoja liemineen ja koko kyökki haisi sille koko päivän, yök. Saattoi maistaa suussaan sen, oli niin vahvat aromit. Tänään nauratti sellanen, kun työkaveri kerto miehensä kutsuvan häntä nimellä Yleinen Syyttäjä, aika hauskaa :D Niin ei se aina ihan kamalaa ole töissä, mutta vois kyllä loppua jo.

Pääsin töistä seitsemältä, ja sitten menin  Kodin Ykköseen ja Citymarkettiin, tässä langallinen saalis ja pilkkahintaan löytynyttä Rimakauhua ja rakkautta

 994614.jpg

Harmaata Ninaa, tummaa lilaa ja roseeta Pirtaa ja nuo Laurat. Mä en kauheesti ihastunut Lauran värivalikoimaan mutta nuo oli kuitenkin ihan jees. Voinhan tehdä niistä jotain jollekin joka tykkää tuosta väristä :D Vaikka joulupukinsäkkiin. Roope tuossa suorittaa kehrääjän ominaisuudessa tarkastusta.

Olin kotona vasta puol kymmenen ja täällä odotti melkonen siivo. Nekku oli kaapinut sokerikupin tyhjäksi ja levitellyt pitkin pöytää.Tutkin tassut syyllisen selvittämiseksi, meillä oli pieni C.S.I.  täällä.

Aamupäivällä hain postista Muoriskan paketin, neulon hälle vähän juttuja ja sain sitten itelle kerän Woolia (Neliraita, pinkki) ja Brazilia Coloria ( ällöttävän ihana karkkisävynen kelta-pinkki <3 ) ja sitten sitä heijastinnauhaa...ja kasan postimerkkejä. Kiitos, yritän nyt olla ripeä, ettei ihan sinne joulunalle jää tää tekeminen. Ja laitan langoista kuvan myöhemmin, en äskön muistanut kuvata niitä ja enää en jaksa...

Ihanaa kun huomenna on jo perjantai, pääsen kolmen maissa töistä. Sitten pakkaan vähän vaatteita ja muutaman käsityön mukaan ja lähden kotipuoleen saunoon ja neuloon. Jotenkin arkisin nää päivät menee ihan muissa hommissa kuin käsitöiden parissa. Osasyy on se, että neulon telkan edessä ja en ole paljon telkkaa katellut, no mitä nyt Lost ja Pako -maratooni, mutta muuten. Toisaalta on ollut niin väsynytkin, että ennemmin nukkuu kuin neuloo. On niin pimeetä ja märkää ja kylmä :( Tulis kunnolla lunta pian.

Nyt meen nukkuun, mutta ennen sitä vilkutukset Leenalle ! :)

Öitä!