Mä olen hääränny koko päivän tuon syntisen huivini kanssa (on musta ja sen kurttuaminen varmaan taas jälleen kerran rikkoo jotain tekijänoikeuslakia, mutta nillitän siitä myöhemmin). Tästä tulee hirveen leveä huivi, varova arvioni on kaksi metriä. Kauheen korkea siitä ei varmaan tule...olen nyt virkannut noin kolmanneksen korkeudesta. Ja koska aloitin kapeasta päästä ja huivi levenee koko ajan, niin työ hidastuu...ei se niin nopeasti valmistu. Lankakaan ei riitä, mutta keskeneräseen sai kai ostaa lisää. Kattoo nyt mikä siitä tulee, mulla on vähän mietittävää sen kanssa vielä.

Paistoin ihan vähän vohveleita tänään. Oli puol litraa maitoo ja viimenen käyttispäivä tänään...Mitä siitä muuta, ei maistunu mitkään murotkaan. Mutta vohvelit maistu, nam. Loppupäivä menee sit teen merkeissä.

Meil alko just nyt sataan lunta, aika paljon näyttää tulevan. Hmm...takatalvi, tätähän ne lupaili.

Aamulla kissat taas aiheutti naureskelua. Kaikki kolme kökötti pöydällä ja tuijotti kun heräsin. Siinä ei ole mitään ihmeellistä. Yleensä puhun kissoille suomea, tietysti, mitäpä muutakaan, samoin tänä aamuna. Lueskelin siinä samalla Hus & Hemiä ja aloin sitten höpötteleen kissoille ruotsiksi. Kyllä olit päät kallellaan, Reetta näytti Elvis-ilmettä (toinen suupieli ylhäällä) ja Roope tuli lähemmäs ja haisteli mun suuta...Mistä tää ääni tulee? Reettakin tuli ihmetteleen ja sama ihmettely jatkui kun vaihdoin englantiin. Rasmuskin kuikuili. Sitten taas kun puhuin suomea, niin en enää ollutkaan kiinnostava. Mielenkiintosta, kokeilkaa tekin miten teillä koirat ja kissat reagoi kielenvaihtoon. Tuskin nämä ainoat ihmettelijät on... Mutta kyllä nauratti, varsinkin Roopen haistelu... Omituisia otuksia.

Telkkari ei taida tarjota tänään mitään erikoista...joku elokuva sieltä taitaa tulla, jos sen kattelis.

Ai nii, Anne tuolla kyselee et oonko mistä hankkinut tämän kuvas olevan hiiren. Nyt I am really sorry mutta kuva on jostain nettikaupasta pöllästy ja en kuolemaksenikaan muista mistä, joku jenkki/enkku-kauppa se oli ja eksyin sinne Petteri Kaniini-kamaa etsimään. Tätä hiirisarjaa oli monta erilaista...Jos eksyn sinne uudestaan (yritin jo haeskella mutta ei onnea) niin toki kerron sen täällä. Harmi kun ei ollu nyt yhtään apua :(

     369360.jpg

Jaahas, lumisade oli sitten lyhytkestoinen tälläkertaa, se meinaan loppu nyt. Voisi lähtee ulkoileen jos huvittaisi... :)

No niin, tapaamisiin.