En ollut koskaan ikuna kuullutkaan sellaista nimeä, hauska !

Hannalle onnea ! Laitoin postiin Geishaa ja kaulakorun, jonka löysin Auvisen Puodista.Sellanen punainen lasisydän mustassa nauhassa, en saanu pyydystettyä sitä noilta sivuilta koska tää kirjaston kone ei suostu asentaan sitä sivua :(  Enkä ostanut yhtään lankaa, koska eilenhän ostin lammaslaukkuun sitä valkosta suoramyynnistä, pitää rajottaa.  Saan alkaa sitä neuloon nyt etukappaleen puolelta. Mulla on vinkee idea ( langanpäättelijän pieni helevetti tosin :) ) siihen lampaaseen, saas nähdä kuinka se onnistuu sit oikeesti...

Huomasin et Tampereella on aika monta käsityökauppaa missä en ole käyny, jo ihan tän simppelin haun kautta löyty näin paljon. Ja tietysti Koskarin Käsityökeskus . OT mutta on siellä Mr. Big näköjään kans :) En  ole käyny kuin Lanka Aitassa, Jokisella ja Koskarissa. Pitää ehkä laajentaa skaalaa... 

Mun pankkikortti meni vanhaksi joten sain uuden ja Visa-ominaisuudella. Nyt vois tilailla sit netistä. Meinaan kuitenkin nyt pohtia tarkoin et mitä tilaan, ettei vaan uutuudenviehätyksenhuumassa ( mikä upea sana :) ) tilaa jotain mitä saa lähikaupastakin. Joten vasta sompailen ja ihmettelen valikoimaa. Muutamaa kirjaa olen funtsinut, tätä Odd ball knittingiä  esimerkiksi. Millanenkohan se on sit oikeesti ? Niettä kannattaako. Siis noita odd ballejahan talosta löytyy yksi jos toinen :) Onko kellään kokemusta ?

                             Odd Ball Knitting: Creative Ideas for Leftover Yarn

Tämäkin saattaisi olla jotain kiinnostavaa...

                                   One Skein: 30 Quick Projects to Knit and Crochet

Eka pitää kyllä hankkia luettavaksi ne Novitassa esitellyt kirjat, joista kirjottelin sillon Novitan ilmestyessä. Pitäiskin ränistä niitä kirjaston kautta, josko ne niitä varailis mulle. Sit jos totee hyväksi niin vois hankkia itelle. Lovely.

Olekko neulonu, no olen , sitä tilkkupeiton taustaa. Tylsää tylsää tylsää. Raidat on sen levysiä kuin mua huvittaa eli vähän mitä sattuu, mitä millonkin. Mutta siitä tulee ihan kiva peitto, musta tuntuu. Eipä tuo seiskaveikka hipiälle niin hyväksi ole mutta voihan sitä pitää vaikka pulkassa sit pehmikkeenä tai jotain :)

Pitääkö haarukkapitsihuivi pingottaa? En tiiä, kun ei tiä mihkä niitä neuloja asemois. Meinaan ettiä sen erittäin vanhan Novitan missä on haarukkapitsiponcho. Siihen katoo nyt odd balleja hyvin, ainakin aluksi. Ponchot on ehkä vähän out jo mutta kyllä niillä taas parinkymmenen vuoden sisään on uusi tuleminen, joten mikäs siinä.

Meen hakeen kaupasta värkkejä suklaafondantiin, perkules, sen on parempi irrota myös normaalista vuoasta, koska mulla ei ole mitään silikonivuokia. Paitsi yksi sellainen pieni, Tuppervaaralta. Sillä voi tehdä suklaakonvehteja :)

                                               147887.jpg

Reetta tässä kiskoo nokkiksia.

Moi moi !