Me ei eilen illalla tykätty netin kanssa toisistamme. Ei silleen toisaalta väliä, että mitään asiaa olis ollu, mutta olisin voinu lueskella päivitettyjä blogeja :( No, nyt se on tehty.

Helmis kyseli tuossa noista ohjeiden langoista ja hälle vastasin jo, mutta vastaan tässäkin jos jotakuta kiinnostaa että torkkupeitto: Novita Palma ja Tango Fani yhdessä, huivi: Linie 157 Tessa kaksinkertasena, laukku: Fritidsgarn, liivi: Kitten Mohair kaksinkertasena ja kauluri: Kitten Mohair.

Eilen en ehtinyt oikein neuloon kauheesti, joten tää takki jumittaa tässä

 350787.jpg

Eli toinen etukappale valmis, nyt teen takakappalta ja sit tietysti etukappale. Ostin siihen eilen napit valmiiksi.

Mitä mä sitten eilen tein niin kirjotin niitä oikeita kirjeitä kaksi kappaletta. Olihan siinä asiaa kun ei ole hetkeen kuulumisia kirjotellu, paitti eihän mulle mitään niin ihmeellistä kuulukaan. Mutta kunhan höpisin.

Se mustikkasuklaa oli hyvää! Valkosta suklaata, rapinaa ja kuivattuja mustikanpalasia. Ja Nigellan suklaajälkkäri...voi että. Maistus mullekin. Kun tää elämä on nyt vaan tätä

 350789.jpg

Kyllähän se vaaleeta leipää ja juustoa huutelee seurakseen mutta kaikkee ei voi saada. Sopassa itsessään ei ole mitään vikaa, se on ihan hyvää. Olis paljon rankempaa latkia vihannessoppaa jos olis tottunu syömään lihaa, sen uskon. Mutta näin se kelpaa mulle hyvin. Pitäs vaan keksiä muita vastaavia ruokia, ei lihota ja voi tehdä kauheen setin kerralla.

Tänään mulla on postiin asiaa ja kissanhiekkaa kaupasta taas kerran. Löytiksessä ei ollu vielä kuin yhtä uutta väriä lankaa, en ostanut, kun ei ollu mitään kivaa mielessä siitä.

Novitalta otin ohjeesta kaksi kerää Huopasta, en ole sitä kokeillut vielä kertaakaan. Eivät ole vielä tulleet mutta eipä se ohjekaan siellä vielä esillä ole. Eka mietin että otan kalleinta ;) kaksi kerää mut sit totesin että en kauheesti perusta Teddy Galaxeista vai mitä pentelettä nyt ovatkin. Niin mitä niitä nurkkiin pyörimään. Meinaan tumput huovuttaa ja sitten neulahuovuttaa niihin jotain. Ja siitä pitikin kysymäni, että laitetaanko sinne tumpun sisään jotain neulahuovutuksen ajaksi, ettei se huovu läpeensä kiinni kun sitä neulalla tökkii?

Apetit-mainos-tumput olis hauskat kans, vihreet missä punanen sydän, ootteko sattuneet huomaamaan? :)

Jeps, alan hommiin että pääsen joskus kyliltä kotiokin takasin.

Moikka!

Editointia! Tähän kirjoitukseen jätettiin seuraava kommentti:

 Niin, mistä sais ohjeen Apetit mainoksen "sydäntä särkevän ihaniin kintaisiin", mikä lanka esim? Haen kuitenkin pääasiassa vauvanvaate ohjeita eri sivustoilta, joten seilaan monenkin kirjoittajan sivuilla. Kiitos monista ohjeista, sekä nauruhermoja kutkuttavista jutuistanne. Kohta triplamummi. Pliis, jäähän oikea nimeni "piiloon"

Laitoin sen tähän, koska  nimi ei jää kommentissa piiloon ja enhän sitä saa itte muokattua :) Kiitos sulle kommentista kuitenkin! :) (Olen siis poistanut kommentin jossa näkyy kirjoittajan oma nimi.)