Mul on sellanen ny. Löysin sen Kotiliedestä, sitten Neulontalistalta ja sitten täältä. Malli on niiiiiin helppo ja nopia tehdä. Odd ball-malliksi suorastaan heavenly. Tein sen kaksinkertasella langalla, ja nelosen puikoilla. Siitä tuli pelottavan suuri :) Ja se on siis mulle ittelle. Lupaan neuloa ainakin kolme Pupua SPR:lle. Tukistaa saatte jos en tee. Pitää vaan ostaa sitä lankaa kuin on suositeltu, eli Seiskaveikka, Nalle ja 100 % villalanka. Nalleen ehkä päädyn, ei mulla ole varaa ostaa Pirkkaa niin paljon.Ja muuta tästä kylästä ei saa.Käviskö Wool? Siis se Novitan...

Lammaslaukku on kolmea solkea vaille valmis. Siitä tuli ihan hauska, varmaan vuoritan sen tai siis pitääkin vuorittaa ettei veny.

Felttis korkkasi Ystävä-kirjan, hyvä hyvä :) Vuoroin vieraissa ja silleen...

Novitaklubissa klubilaisten omissa ohjeissa oli taas ainakin kolme kiinnostavaa juttua. Mitenkäs ne on melkeen parempia kuin lehden omat ? :D

Katoin eilen niiiiiiin paljon telkkaa et ei ole tosikaan. Piti purkaa nauhotussumaa eli kattelin Billy Elliotin , tykkään sen tyylisistä brittielokuvista, ja komediasta kans tyyliin Poika , Bridget 1 ja 2 , Notting Hill ....Sit katoin Puhallettu 60 sekunnissa ja sit viel lainatun Tyttö ja helmikorvakoru , joka oli kyllä niiiiiiin väsyttävä kun en jaksanut yhtään. Ei pelastanut Colinkaan tätä. Ja sitten päivän päätteeksi vielä Sinkkuelämää. Tänään sitten en kato niin paljon, koska ei tule oikein mitään.

Töissä oli jees. En tiiä miksi töissä pystyy syömään aamulla puuroa mutta kotona ei. Työkaveri ihmetteli miksi Ruispuikulat maistuu töissä hyviltä mut kotona ei.Ihmejuttuja. Jotkut sanoo et kahvi maistuu paremmalta sillon kun sitä ei juo yksin.En juo yksin enkä kaksin, mutta tälläseen voisin käyttää kahvia :) Pirkan ja Valion sivut on ihan parhaat kun ettii reseptejä.

Tänään neulon tilkkutäkin taustaa ja muuta en neulo. Sit kun se on valmis, alan neuloon niitä Pupuja. Anu Harkilta ilmestyy (ainakin Kotiliedessä luki niin) Puikoissa-kirja, kivaa. Laitoin jo ne Novitassa mainitut varaukseen kirjastoon.Uudet kirjat  on niin kiinnostavia että, samoin kuin uudet lehdetkin. Koskaan ei ole liikaa. Paitsi silloin kun niitä pitää kantaa muutossa :) Muutosta puheen ollen, mulle ei ole kukaan ilmottanut että kämppä olis myyty. Ja kun nettiä kattelin niin kaupan se näytti edelleen olevan. Tavallaan vois huokaista mutta tavallaan ei, koska tää sama rumba jatkuu nyt vaan.Psk.

Elokuussa ollaan nyt puolessa välissä, tosi nopeesti menee tää aika.Joulu, joulu...kuten jo sanoin en tosiaan alota mitään käsitöitä lahjaksi.Jos teen, niin se pitää olla nopeesti tehtävä. Huomaatteko, pientä lipsumista on jo ilmassa :) Haarukkapitsiä tekee melko nopeesti, mut luulen et kaikilla on jo tarvittava määrä huiveja.Paitsi mulla itellä :D

Nyt loppuu aika ja hermo meni jo vartti sitten tähän koneen kenkkuilevaan hiireen. Huomenna loppuraportti tältä viikolta ennen viikonlopun neulomisia, he-hei !

                122356.jpg

P.S. Iltakävelyllä näyteikkunan läpi otettu kuva, melko ihanasti sopivat yhteen...