Eilen kummityttö lähetti kiertävän tekstarin, kynttilä palamaan keittiön ikkunalle kello 18.00 tänään. Kummitäti muisti, Taija, siellä se palaa keittokomerossa ikkunalaudalla.

Kun miettii tämänkin tapauksen (niin kuin yleensä muidenkin järkyttävien uutisten kohdalla) että miksi näin kävi, ei selitystä löydy. Ihmismieltä ja sen kiemuroita ei voi ymmärtää, eikä toisen mieltä voi hallita. Mutta jotain voi kuitenkin tehdä, esimerkiksi tappamiseen tarkoitettuja aseita ei tarvitse näin helposti myöntää.

Tapahtumia työrintamalta, on ollut pari tosi kiireistä päivää. Tänään keittiössä oli pitkin ja poikin hernekeittoa, näytti kuin Manaajaa olisi kuvattu ja efektit ois jäänyt siivoamatta. Muutenkin paska päivä töissä silleen et meni käämi rasistiseen työkaveriin ja sanoin vähän vastaan ja sain kunnon sanaharkan sen kanssa aikaan. Töitä on enää 16 päivää, joten kai sitä pikkusen voi jo ruveta riehuunkin :)

Eilen ryykäsin Saanan blogissa ja näin Sinooperista ostettua Tilda -sälää. Ja koska I love Tilda niin menin tänään Sinooperiin, ja olihan siellä vaikka mitä peltipurkeista askartelupakkauksiin ja hinnat aivan pilvissä. Sorruin ihan vähän

   1046218.jpg

Ihania Tilda -papruja ja tuollainen puinen talo. Ja juuri tyypillistä itseäni, eilen ( vai toissapäivänä) kommentoin KaraMellin 3d -kortteja että minen tuollaisia jaksa näpertää... ja ostin tänään arkin josta tulee kaksi kissakuvaa. Tosin nää on hirmu simppeleitä. Ja näistä tulee varmaan pienet taulut. Sepesin Tilda -papruja muutenkin joulukortit mielessä ja ostan ehkä yhden pakkauksen niitä leikattavia kuvioita. Loput jää sitten ainakin hetkeksi haaveilun kohteeksi. Siellä oli sellasia kankaanpalasia missä oli ääriviivat jostain kuviosta ja sen saa sitten kirjoa tai värittää mieleisekseen, hinta oli muistaakseni 4.80. Ihan järkky, kun tosiaan oli vaan painettu lakanankappale. Vähän kun sissii nettiä niin voi kopsia itte sen kuvion kankaalle ja kirjoa. Aina sitä senverran lakanaa talosta löytyy :)

Akateemisessakin kävin, teki mieli jotain ruottalaista lehtee. Mukaan tarttui Lantliv ja Allt i hemmet. Kassajonossa aloin pyöritteleen korttitelinettä ja aah, ihania Rudolf Koivun kuvista tehtyjä kortteja eken kappale. Monessa oli joku jouluinen resepti ja aiheeseen sopiva kuva, tai sitten muuten vaan jouluinen kuva. Mä tahroin vaaleenpunasta

    1046243.jpg

Laitan sen raamiin ja kyökkiin. Ja samasta telineestä mukaan tahtoi Myyrä-kortti, joka on joulukalenteri

    1046246.jpg

Tää on sellanen avattava kortti, kolme euroa. Oli paljon erilaisia. Söpö.

Lidlissä kävin hakemassa ruokavärkkiä ja sortusin marsipaanipukkiin mutta en yhteenkään joulukrääsään. Lahjapapereita selasin mutta en ottanut. Ostin muutama viikko sitten vihreetä paperia poikien paketteihin ja tytöt saa varmaan sitten punasta. Jos sitten näille kolmelle pienimmälle Nalle Puhia, Vaparissa oli aika kivaa.

Minttumaarissa on menossa reunapitsi. Olen mittaillut sitä ja kyllä siitä pitäs tulla tarpeeksi iso. Saan sen tänään valmiiksi ja huomenna pingotan. Pohjoseen matkaavat ketut saan viikonloppuna valmiiksi ja maanantaina postiin, piti jo tällä viikolla mutta nää päivät meni taas johonkin. Tulitikkuaski on melkeen valmis, mun pitää vaan löytää kimalleliimat jostain.

Onko nämä nyt niitä joulukiireitä, huomenna meinaan tehtailla noita korttejakin, ja lauantaina sitten kotipuoleen kutimien kanssa.

Hahtuva - ja helmikuumeen lisäksi oirehdin koiranpentukuumetta ja myös vauva - kuumetta . Blogistanian söpöysmittarista alkaa jo lukemat loppuun riittämättöminä :) Niin pieniä ja sulosia, ihania.

Nyt laitan pyykit kuivuun, teen ruokaa (kasvishamppareita) ja sitten neulontaa, telkkaa, marsipaanipukki ja kokista, arkikin voi olla yhtä juhlaa!