Minä ja musta villatakki. Mutta huomenna se on valmis ja sen jälkeen meidän suhde ei ole enää niin läheinen. Hän on nyt kasteltuna pyyhkeen päällä ja huomenna kursin kasaan ja ompelen napit. Ja se on sitten goodbye mustalle langalle, en tykkää neuloa sitä yhtään.

Löysin kuin löysinkin pienen Post it -lappusen jossa oli tunnukset Ystäväkirjaani. Otin sieltä donjuanit pois ( niitä oli ilmaantunut sinne kaksi lisää, kävisipä sama viuhka in real life also ;) ) ja muokkasin sitä samalla hiukan, laitoin uuden nallen kuvan  kuvaksi ja laitoin kirjoittajat aakkosjärjestykseen. Sinne mahtuu vielä kirjottamaan jos on joutilasta aikaa, vink vink ;)

Uusi nalle. Se on poika, jottei Roope olis ainoo miespuolinen tässä taloudessa :) Ristiäisiä ei ole vielä pidetty, kun en ole keksinyt sille nimeä. Siis, mulla ei ole tapana nimetä leluja, mutta tämä on niin special case että se ansaitsee nimen :D Kun nyt keksis jonku hauskan. Kyllä se jostain pulpahtaa.

Tilasin Hobby Hallista vaa'an sitten kuitenkin. Hamsteroinnissa siitä on hyötyä ja onhan se hyvä tuolla keittiössäkin, osa leipomisohjeista on grammoissa ilmotettu ja ei aina jaksa miettiä niitä deseissä. Kattelin yhtä toistakin kodinkonetta, mehulinkoa. Tekis toisaalta mieli, mutta tulisko sitä nyt niin hirveesti käytettyä. Pitää miettiä, porkkanamehu ja muut sellaset kiinnostais. Minna tuolla kommentissa kysy et onko paino pudonnu, niin on, noin kilon viikossa, eli kolme kiloo on vähemmän kuin vuodenvaihteessa. Tiiän että tää hidastuu tästä, mutta toisaalta voisin vieläkin puristaa näistä syömisistäni. Ei suklaakakkuja eikä muutakaan herkkua. Kaalikeitosta voisin jättää kaalin pois :)

Laitoin vähän linkkejä lisää tuonne ohjeisiin, eri ohjelmiin ja muihin.

Joo-o, nyt telkkaa hetki ja sitten Miraakkelin kanssa paasaamaan, ciao.

          357759.jpg