Kiitos komsuista :)

Kohta pitää kiitää töihin nakkiliemien ääreen mut sit ennen varmaan pari vuotta marinoitunu torkkupeitto kehiin. Ostin kasan hapsulankaa euron kerä muistaakseni toissakesänä, ja aloin tikuttaan niistä torkkupeittoa. Neuloin aina kun mikään muu ei huvittanut, kerän sillon, toisen tällön. Muistaakseni ostin 500 grammaa sitä lankaa mutta valmis painaa vain 420...ehkä vajaita keriä tai oon käyttäny tätä johonkin muuhunkin enkä vaan muista.

Eilen siivosin lankakopan...Mun lankamäärä on kuihtunut olemattomiin, pidän varmasti yllä Blogistanian pienintä varastoa :D Niin siis eilen järjestelin ja lajittelin keskeneräset työt lankoineen omiin pusseihinsa, ja sitten ne langat mistä ei oo tekeillä mitään omiinsa. On siistiä nyt ja helppo ottaa se keskeneränen käsittelyyn kun ne kaikki langat on siinä samassa eikä tarvi miettiä oliko tätä lankaa vielä jossain. Mun tavote on neuloa tuo keko pois puolen vuoden sisään. Tähän ei sisälly mitään ultimaatumia että et saa ostaa mitään lankaa ennen kuin kaikki on käytetty, vaan ihan sellanen et laitan tuonne koppaan ( tai siis se on suorakaiteen mallinen kannellinen kori joka toimii mulla nyt sohvapöytänä, eli suhteellisen iso) kaikki petivaatteet (jotta kaappiin mahtuu enemmän vaatteita, joita niitäkin olen kyllä karsinut ihan hirveesti, mulla on tyyliin viisi paitaa, kolmet farkut ja kaksi mekkoa :D ) ja langat pääsee Expedit-hyllyyn omiin pikkukoreihinsa. Expeditiin meinaan sijottaa vasta keväällä kun nyt on kaikenlaista rahanreikää mm. veromätkyt :( ja joulu :) .

Mutta se torkkupeitto!

Se venyy ja paukkuu joka suuntaan mutta mitat on noin metri kertaa puoltoista. Tosin jos sitä roikottaa päästä se on melkeen kaulaliinamainen. JOS löydän jostain vastaavaa halpista voisin neuloa toisen samanlaisen ja neuloa yhteen, vaikka valkosen. Tai vois poimia silmukat  reunasta ja neuloa siis toiseen suuntaan, jos se pysyis mallissaan sit paremmin. Pitää katella kun käy jossain halpahallissa, niissä on yleensä noita hapsulankoja edullisesti. 

Kuvasin nyt samalla yhden aikaa sitten valmistuneen ja käytössä olleen eli Kiteestä neulotun pötkyläkaulurin

Mietin jos samasta vielä tumput.

Mutta sitä ennen työkaverin polvisukat, edes pitsiä ja takana sileetä. Ohje Garnstudion nilkkasukat...pitää koko ajan miettiä silmukoita ja kavennuksia, hiukan stressaavaa mutta eiköhän se tästä :)

Mukavaa viikonloppua :)