Homma on kohtuullisen hyvin hanskassa täällä. Vain yksi lahja uupuu kokonaan mutta ehdin tikuttaa sen vielä ennen maanantaita. Helpottaa kovasti, kun pahin on takana.Pikkuveli nappaa mut kotipuoleen mukanaan illalla, ehdin viel siivoileen kotona ja käymään kaupas ja sen sellasta, ihan hyvin tää meni vaikka näin jo pikkasen painajaisia...

Mutta hei, kalenteri on nyt valmis, laitoin jo huomisenkin koska en ehdi kaikelta touhulta ( = syömiseltä :D )  koneelle. Ja koska tuo laskuri lähenee 20 000 niin laitan tähän samaan syssyyn sellasen homman sen kunniaksi että mikäli sellanen arvonta kiinnostaa vuoden alussa, niin kommentoi tähän juttuun vaikka et oliko tuolla kalenterissa siusta mitään kivaa ja jos oli niin mikä. Kommentoida voi vuoden loppuun ja tammikuussa sitten arvon kaikkien kommentoijien kesken vaikka kolme palkintoa. En tiiä mitä ne on vielä mutta eiköhän sitä jotain keksitä :)

Eilen päättelin miljoonaa langanpäätä puolille öin ja sitten karkasin kippolaan kokikselle ja moikkasin joulut tutuille, menihän siinä moikkaillessa neljään mutta silti heräsin jo kasilta puuhasteleen. En ole vielä mitään ehtinyt syömään, joten pitää jotain apetta kikkailla ja alkaa sitten touhuaan.

                                 311266.jpg