Eilen oli erittäin mukava päivä, hymyilen vieläkin !

Olin siellä Tampereella ostoksilla ja Siivikkalassa kyläilemässä.

 Mun piti ostaa Simply Knitting, en tietenkään löytänyt sitä mistään, totta kai. Jos EN olisi ollut ostamassa sitä, se olisi luurannut varmasti jokaisella lehtihyllyllä. No ei se mitään, kostoksi :) tästä ostin Vogue Knitting spring/summer 2006,  Knit.1. spring 2006 ja Knit simple spring/summer 2006.  Mun on tilattava se Simply Knitting, jos toi Lehtipiste ei rupee toimiin. En tajua.

Anyway, ostin lankaakin. Sandnes Fritidsgarnia, kun oli ihanan sinistä. Olen neulonut sitä lankaa kerran aikaisemmin, ja tuntu älyttömän karheelta.Tämän

 

65194.jpg

 

...josta tulee isona tämä

65195.jpg

Kyllä, se on kesken. Mutta ei mulla ole niitä kahvojakaan vielä, niin se saa aromatisoitua iha rauhas.

En voinut vastustaa vihreetä Chili-lankaa, oli niin keväistä. En tiedä mitä teen siitä vielä, ehkä johonkin laukkuun kanssa... (Miksi teen laukkuja kun kuitenkin käytän melkeen ainoostaan Henkan ja Maukan sinistä reppua? No idea, I just do :) )  Tai sit jotain huivinriepua, rannekkeet...Pitäs sissiä blogeissa mitä muut on siitä tehny.

Pari kerää Gjestal Uliteppegarnia, pinkki ja valkoinen. Ehkä tumput ensi syksyksi, tai jotain ? Onhan se hyvä olla sitäkin varalla.

Sisu Glitteriä yksi kerä, vaaleanpunaista, siitä tulee laukku jonka mallinkin jo tiedän.

Ja sitten hännän huipuksi oranssia Kitten Mohairia, keväthuiviksi. Modassa oli jokin aika sitten joku kiva kierteelle menevä viritys.

Sitten ostin kaikkee pientä sälää Indiskasta ja Henkasta&Maukasta. En ehtinyt Tullintorille ostaan hahtuvalankaa, vaikka piti. No ensikerralla.

Jenkkikassi on valmis, tässä kuvaa sunnuntaiaamulta, jolloin se oli vielä kesken

65477.jpg

Hemmetin nimilappu meni pikkasen vinoon, mun on irrotettava se ja ommeltava uudestaan.Olipa se tylsä virkattava, mutta ihan kiva malli muuten.

Maanantaina tein pienen vauvasetin; pipon, tumput ja tossut. Valkoista Bambinoa ja sinisellä kirjotut sydämet. Setti meni Harrin ja Minnan vauvalle. Kuvaa luvassa myöhemmin.

Keltanen Roosa ei ole edistynyt yhtään edellisestä kuvasta. Sori Roosa, keskityn sinuun heti kun ehdin, jo tänään ehkä. Kiva sitä olis neuloa, mutta nää väliprojektit on tehtävä kans. Kuka valehteli että neulominen on rentouttavaa puuhaa? :) Jos on aikataulu niin ei tosissaan, pitäis luopua sellaisesta neulomisesta vähitellen.

Selailin toissavuoden ruotsalaista joululehtee, kiva idea siinä :

64998.jpg

Sellaisia minäkin haluan, eri kokoisia ja luonnonsävyissä. Mikä lanka olisi tarpeeksi tukevaa, joku puuvilla...Tennessee ehkä? Toisaalta vois tehdä villasekoitteestakin, kun kiinteistä silmukoista tulee melko tömäkkää, oli lanka mikä vaan. Nyt käy niin, että väri ratkaisee.

Välipalaksi tähän väliin keväistä porkkanapiirakkaa, vaar so kuuda :)

65482.jpg

 

Ja silmäniloksi näkymää Vesakon ikkunalaudalta , cute :)

65481.jpg

Äiti oli tosiaan ettinyt ne mun nimitumput ja muitakin mummun tekemiä rasoja, ja toki ne ansaitsevat päästä kuvaan. Toisen peukku on mennyt rikki, pitää neuloa se uudestaan.

65478.jpg

 

65484.jpg

Peukalossakin kirjoneuletta !

65487.jpg

65486.jpg

En mä osais ollenkaan.Mummu on nyt yli 90 ja mun tumput on ehkä 20 vuotta vanhat, ja nuo loput on neulottu varmaan niiden jälkeen.Hienoja, oli nyt koska vaan sitten neulottu.

Ja sitten takaisin Tampereen reissuun ja Siivikkalaan .Kahdeksan  kultaisen noutajan pentua, yksi kokkeripentu Siiri, "aikuiset koirat" Viivi (pentujen mamma) ja kokkeri Sanni. Ja Mika ja Jane tietysti :)Oli kivaa, olen aivan myyty haukkujen suhteen. Pennut oli tietysti aivan ihania, hiukan kömpelöitä mussukoita karvapalloja. Siiri oli...hmm, valloittava pieni riiviö :) Haastoi "riitaa" siinä leikin ohessa, ärhenteli ja karhenteli ja kokoa on NIIN vähän. No, mitä voi odottaa jos lempinimi on Manaaja :) Sanni oli oma ihana itsensä ja Viivi itse rauhallisuus. Sain napsittua hauskoja kuvia, ja niitä luvassa myöhemmin. Voi vitsi, oli siinä touhua ja tohinaa. Joka puolella nappisilmiä ja hännänheilutusta.Haluan koiran !

Oli kiva kuitenkin palata kotiin, niin kuin reissulta aina. Kattimatit roikku ikkunalaudalla  ja pieni jännitysmomettikin koettiin kun verohallitus oli lähettänyt kirjeen.Onneksi palautusta tällä kertaa, vähän mutta kuitenkin.

 Nina kovasti näyttää toivovan englanninkielistä juttelua tänne mutta mun englantini ei oikein taivu kirjoitettuun muotoon, lupaan kuitenkin yrittää edes hiukan aina tänne perään.Luvassa siis omia kielioppisääntöjä ja ehkä uutta sanastoakin, here you are :)

Thank you Nina for NOT asking me to write in Swedish, that would be something NO-ONE understands :)

Shortly in English

Yesterday I went to Tampere to shop and visit my friends in Siivikkala  . Shopping was ok, even I didn't find or got time to shop all stuff that  I wanted. But anyway, I find three knittingmagazines and 6 skeins of yarn with beautiful, springly colours. It made me really happy :) I also bought some small items from H & M and Indiska.

Pink + white bag in the picture is now ready, I just have to fix it a bit. Mittens in pictures are made by my granny, very beautiful, I think. Baskets are something  that I want to crochet in natural colours for myself, I find a pattern from Swedish christmas-album.

I have to say also that I definitely fell in love with the puppies and older dogs, but it is nothing new to the people who know me. I want a puppy !

Even it was a fun day for me and a very good trip, I was happy to get back  home and see my cats. In mailbox waited a letter for me from tax-office that said I am getting some money back, so it was a great day.